RAZJARENI ROTVAJLER IZUJEDAO TROJE DJECE: Dječaku otkinuo dio mesa veličine šake - Volim Podgoricu

RAZJARENI ROTVAJLER IZUJEDAO TROJE DJECE: Dječaku otkinuo dio mesa veličine šake

Troje djece zadobilo je povrede kada ih je komšijski rotvajler danas u Sremskim Karlovcima napao i izujedao, a najteže povrede ima dječak od 16 godina, kome je pas otkinuo dio mesa sa tijela veličine šake. Drugo dvoje djece (13 i 11), zadobilo je lakše povrede.

Riječ je o vlasničkom psu koji je iz dvorišta porodične kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu gdje je napao komšijsku djecu, koja su potom pobjegla u kuću.

Policija je odmah izašla na teren dok ekipa hitne pomoći koja je takođe brzo stigla nije smjela da uđe u dvorište, jer je pas i dalje slobodno šetao. Policajka iz patrole uspjela je da uđe kroz prozor kuće u sobu u kojoj su djeca pobjegla i dječaku sa povrijeđenom rukom ukazala je pomoć.

Ekipa Hitne pomoći, koja je iz straha sve vrijeme odbijala da uđe u kuću u koju su povrijeđena djeca pobjegla, ušla je tek nakon sat vremena od incidenta i to pošto im je žena iz komšijske kuće pokazala put do ulaza. Tek tada su izveli troje povrijeđene djece.

Sa njima je prethodno sve vrijeme u kući bila policajka iz policijske stanice u Sremskim Karlovcima, koja je odmah ušla kroz prozor kuće i trojici dječaka ukazala medicinsku pomoć.

Inače u Sremskim Karlovcima ne postoji služba koja bi mogla da dođe i i pobrine se za psa, a iz Zoohigijene u Novom Sadu rekli su da opština nije pod njihovom ingerencijom, pa ne mogu da intervenišu.

Policija će protiv vlasnika psa podnijeti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti po bezbjedednost, rečeno je Tanjugu.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com