DEVET MJESECI od tragedije u Bečićima u kojoj je STRADAO mladić: Snežana i dalje u KOMI - Volim Podgoricu

DEVET MJESECI od tragedije u Bečićima u kojoj je STRADAO mladić: Snežana i dalje u KOMI

Snežana Rudinac (24), koja se već devet mjeseci nalazi u komi nakon stravične nesreće u Bečićima u kojoj je poginuo njen vjerenik Miloš Vukomanović (25), a za čije izazivanje je optužena crnogorska slikarka Emina Adrović (23), premještena je u bolnicu u rodno Kraljevo.

Prije devet mjeseci u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na bulevaru u Bečićima stradao je Miloš Vukomanović, a njegova vjerenica Snežana Rudinac teško je povrijeđena i od tog dana se ne budi iz kome.

Rudinac je 8. marta sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu prevezena u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu, kako bi bila bliže svojim roditeljima.

Ona se na odjeljenju intenzivnog liječenja, nepromijenjenog zdravstvenog stanja. Da podsjetimo, stravična saobraćajka se desila u julu 2018. godine.

Naime, na Snežanu i njenog vjerenika je, dok su pokušavali da pređu ulicu na mjestu gdje je nekada bio pešački prelaz, naletjela automobilom Emina Adrović iz Budve.

Miloš je poginuo na licu mjesta, a ona je zadobila teške povrede glave, potkoljenice, natkoljenice i grudnog koša.

Njen vjerenik Miloš Vukomanović sahranjen je u rodnom mjestu Žitkovac na sjeveru Kosova i Metohije. Miloš i Snežana bili su u vezi nekoliko godina, a u Bečiće su otišli kako bi zaradili za planiranu svadbu i zajednički život koji su planirali.

Emina Adrović, slikarka iz Budve, nakon mjesec dana pritvora, puštena je uz kauciju od 218.000 eura.

Na suđenju je izjavila da se ne osjeća krivom za nesreću.

Adrovićeva je pred sudijom kotorskog suda rekla da joj je “jako teško” i da je joj je ova saobraćajna nesreća “totalno promijenila život”.

– Želim da porodici Vukomanović izjavim iskreno saučešće i nadam se brzom oporavku Snežane. Stalno se raspitujem za njeno zdravlje. Međutim, ja ne osjećam krivicu, jer nisam nikako mogla da izbjegnem nezgodu, niti da predvidim njihovo kretanje i naglo vraćanje unazad – navela je ona.

3 komentara

  1. This is my first visit to your blog. We are starting a new initiative in the same niche as this blog. Your blog provided us with important information to work on. You have done a admirable job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com