Home / SPORT / Košarka / KK Budućnost Voli: Varvari naš šesti igrač, očekujemo da će Zvezda pokazati isti nivo odgovornosti
FOTO: FACEBOOK/VARVARI

KK Budućnost Voli: Varvari naš šesti igrač, očekujemo da će Zvezda pokazati isti nivo odgovornosti

Očekujemo da će u petom meču naš protivnik Crvena Zvezda pokazati isti nivo odgovornosti i da će povedeni našim primjerom preduzeti sve mjere da finalna utakmica protekne u bezbjednoj, sportskoj atmosferi, bez obzira na krajnji rezultat, navodi se u saopštenju KK Budućnost Voli.

“U susret odlučujućem meču za šampionski pehar ABA lige, fokus sportske javnosti koji prevazilazi regionalne okvire je usmjeren na finale ovog takmičenja, na žalost, ne samo zbog sportskih rezultata, nego i zbog tenzije koja ih prati. To je rezultat prethodne tri utakmice na kojoj smo bili svjedoci nemilih scena koje ne priliče sportu – dvije utakmice odigrane u Beoradu i treće na kojoj je pokazan revolt naših navijača kao odgovor na njih”, kazali su iz kluba iz Njegoševog parka.

Oni napominju da je četvrta, sinoćna utakmica nedvosmisleno pokazala da su Budućnost Voli i njihovi navijači, u pravom sportskom duhu, dali sve od sebe da tenzija bude prevaziđena i da meč protekne bez ikakvih incidenata, “u atmosferi za pamćenje”.

“ABA liga je naše najznačajnije regionalno takmičenje. Imajući u vidu specifičnost našeg podneblja, ona je više od sporta. Ujedinila je naš region i svi mi iz klubova koji je čine imamo veliku odgovornost i obavezu da međusobnim uvažavanjem i poštovanjem pravila sprovodimo njenu misiju. Iz tog razloga, svi mi u Klubu, a naši navijači su nas pratili u tome, dali smo sve od sebe da prevaziđemo sve što je na naš teren donijelo podjele i sukobe kojima tu nije mjesto i da pokažemo da ćemo na našem terenu tome stati na kraj”.

Iz Uprave kluba nisu zaboravili i svoje najvatrenije navijače.

“Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svojim navijačima na tome što su pokazali svoju pravu sliku i u pravoj sportskoj atmosferi bili dobri domaćini Crvenoj zvezdi, a našem klubu vjetar u ledja. Posebnu zahvalnost upućujemo Varvarima, koji su bili naš šesti igrač i ponovo pokazali kako se srcem bodri svoj klub”, kazali su u KK Budućnost Voli.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com