Premijer čestitao Vaskrs vjernicima koji ga proslavljaju po gregorijanskom kalendaru - Volim Podgoricu

Premijer čestitao Vaskrs vjernicima koji ga proslavljaju po gregorijanskom kalendaru

Duško Marković predsjednik crnogorske Vlade, čestitao je Vaskrs vjernicima koji slave taj praznik po gregorijanskom kalendaru.

“Neka blagi dani donesu u vaše domove mir i sreću, a neprolazne vrijednosti Uskrsa osnaže međusobno povjerenje i razumijevanje. Sklad vjera i nacija snažno doprinosi međunarodnoj legitimaciji naše zemlje, bogate upravo u svojim različitostima”, stoji u čestitki predsjednika Vlade.

ČESTITKE POVODOM VASKRSA: Praznični dani podsjećaju na njegovanje zajedništva i okupljanja

Abazović: Uskrs provedite sa svojim najbližima u miru, blagostanju i zdravlju

Lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović, čestitao je danas uskršnje praznike svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti.

„Najveći hrišćanski praznik, kako i dolikuje, provedite sa svojim najbližima u miru, blagostanju i zdravlju. Neka blagdani doprinesu većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju, kao osnovnim vrijednostima našeg društva ali i cijeloga čovječanstva. Neka Uskrs donese duhovni mir i blagostanje i podsjeti na trajne i neprolazne vrline čovječanstva. Neka praznik probudi najbolje u nama“, kazao je Abazović.

On je poželio da sa uskršnjim praznicima dočekamo i bolje dane i život za sve građane Crne Gore.

„Uskršnji praznici su podstrek da oživimo simboliku pobjede dobra nad zlim i vratimo vjeru da su prave vrijednosti čovječanstva neprolazne i da se za njih vrijedi boriti, baš kao i za drugačiju, bolju i pravedniju Crnu Goru i njenu bolju i svjetliju budućnost“, zaključio je Abazović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com