NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE: Planule ulaznice za majstoricu u Pioniru, Podgoričani stigli u Beograd - Volim Podgoricu

NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE: Planule ulaznice za majstoricu u Pioniru, Podgoričani stigli u Beograd

Ulaznice za petu utakmicu finala plej-ofa ABA lige između košarkaša Crvene zvezde i branioca titule Budućnosti danas su rasprodate u rekordnom roku, javljaju beogradski mediji.

Zvezda se u saopštenju na klupskom sajtu izvinila svima koji nisu uspjeli da dodju do karte, “pošto je interesovanje bilo nezapamćeno” i obavijestila svoje navijače da će ispred tribine A, kod blagajne hale “Aleksandar Nikolić” biti postavljen video bim, na kome će moći da gledaju utakmicu.

Iz Zvezde su zamolili navijače koji će biti u hali da navijaju fer i sportski, kao i da ranije dodju u dvoranu zbog detaljnih kontrola na ulazima.

Košarkaši Budućnosti Voli stigli su, nešto poslije 18 sati, u Beograd pred majstoricu finala ABA lige.

Nakon dvije pobjede u Morači veoma su samouvjereni.

„Velika utakmica nas očekuje. Došli smo da se borimo do posljednjeg daha. Pobjedu niko ne može da obeća, ali borbu možemo. Samopouzdanje nam je na izuzetno visokom nivou, poslije dvije uzastopne pobjede. Znamo da nas čeka veliki pritisak sa tribina, ali odluka će ipak pasti na terenu. U jednom meču sve je moguće, a iznenađenja su isključena jer je jako, jako dobro poznajemo“. ispričali su za Sportklub Suad Šehović i Danilo Nikolić.

Noris Kol je bio najbolji u četvrtom meču, a takvu partiju se nada da ćemo ponovo vidjeti i sjutra veče.

„Nadam se da ćemo uspjeti da ponovimo partiju iz većeg dijela četvrtog meča. Naravno da očekujem pobjedu. Uvijek očekujem pobjedu“, naglasio je Noris Kol.

Utakmica Zvezde i Budućnosti igra se u ponedeljak od 19 časova u Beogradu.

Rezultat u seriji je 2:2 i pobjednik te utakmice osvojiće titulu ABA lige i plasiraće se u Evroligu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com