PIJANI VOZAČ USMRTIO POLICAJCA, DRUGOG POVRIJEDIO: Bježeći sa mjesta nesreće, udario još troje ljudi! - Volim Podgoricu

PIJANI VOZAČ USMRTIO POLICAJCA, DRUGOG POVRIJEDIO: Bježeći sa mjesta nesreće, udario još troje ljudi!

Jedan policajac je poginuo, a njegov mlađi kolega je sa teškim povredama završio na skopskoj klinici kada se u njih  svojim „mercedesom“ zakucao pijani vozač iz Kumanova.

Bježeći sa mjesta nesreće, pijani vozač „mercedesa“ je udario u „škodu“ i povrijedio još troje ljudi. Na kraju je nakon tumbanja i sam bio povrijeđen.

Prema saopštenju policije, u nedjelju, 45 minuta nakon ponoći, na regionalnom putu Kumanovo – Sveti Nikole u Sjevernoj Makedoniji, u blizini raskrsnice sa naseljem Ajdučka Češma, „mercedes“ sa kumanovskim registarskim oznakama koji je vozio S.J. (40) udario je u policijskog službenika V.C. (37) i kandidata za policijskog službenika A.M. (25), koji su bili na dužnosti.

Policajac V.C. je poginuo na mjestu, dok je njegov mlađi kolega A.M. sa teškim tjelesnim povredama prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplju.

Svjestan šta je učinio, S.J. je „mercedesom“ pobjegao sa mjesta nesreće, ali je jureći na putu Kumanovo – Sveti Nikola udario u „škodu“ u kojoj su se nalazile tri osobe. Od siline udara, vozač „škode“ N.P. (34) i suvozač D.J. (42) su bili teško povrijeđeni, dok je treći saputnik A.J. (52) prošao sa nešto lakšim povredama. Vozač „škode“ je zbog težine povreda bio prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplju, a dvojica saputnika u bolnicu u Kumanovo.

Pijani vozač „mercedesa“ S.J. je toliko brzo vozio da je nakon udara u „škodu“ njegovo vozilo i dalje nastavilo da se kreće, da bi se na kraju prevrnulo.

S.J. je zadobio tjelesne povrede i prebačen je u bolnicu u Kumanovo, a protiv njega će tokom dana biti podnijeta krivična prijava.

dijaspora.news

2 komentara

  1. Admiring the time and energy you put into your website and detailed information you provide. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com