Home / NOVOSTI / Hronika / PIJANI VOZAČ USMRTIO POLICAJCA, DRUGOG POVRIJEDIO: Bježeći sa mjesta nesreće, udario još troje ljudi!

PIJANI VOZAČ USMRTIO POLICAJCA, DRUGOG POVRIJEDIO: Bježeći sa mjesta nesreće, udario još troje ljudi!

Jedan policajac je poginuo, a njegov mlađi kolega je sa teškim povredama završio na skopskoj klinici kada se u njih  svojim „mercedesom“ zakucao pijani vozač iz Kumanova.

Bježeći sa mjesta nesreće, pijani vozač „mercedesa“ je udario u „škodu“ i povrijedio još troje ljudi. Na kraju je nakon tumbanja i sam bio povrijeđen.

Prema saopštenju policije, u nedjelju, 45 minuta nakon ponoći, na regionalnom putu Kumanovo – Sveti Nikole u Sjevernoj Makedoniji, u blizini raskrsnice sa naseljem Ajdučka Češma, „mercedes“ sa kumanovskim registarskim oznakama koji je vozio S.J. (40) udario je u policijskog službenika V.C. (37) i kandidata za policijskog službenika A.M. (25), koji su bili na dužnosti.

Policajac V.C. je poginuo na mjestu, dok je njegov mlađi kolega A.M. sa teškim tjelesnim povredama prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplju.

Svjestan šta je učinio, S.J. je „mercedesom“ pobjegao sa mjesta nesreće, ali je jureći na putu Kumanovo – Sveti Nikola udario u „škodu“ u kojoj su se nalazile tri osobe. Od siline udara, vozač „škode“ N.P. (34) i suvozač D.J. (42) su bili teško povrijeđeni, dok je treći saputnik A.J. (52) prošao sa nešto lakšim povredama. Vozač „škode“ je zbog težine povreda bio prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplju, a dvojica saputnika u bolnicu u Kumanovo.

Pijani vozač „mercedesa“ S.J. je toliko brzo vozio da je nakon udara u „škodu“ njegovo vozilo i dalje nastavilo da se kreće, da bi se na kraju prevrnulo.

S.J. je zadobio tjelesne povrede i prebačen je u bolnicu u Kumanovo, a protiv njega će tokom dana biti podnijeta krivična prijava.

dijaspora.news

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com