ŽENINI SELFIJI MU DOŠLI GLAVE? Baranina ubili pred ćerkicom i suprugom, a evo kako su ga pronašli (FOTO) - Volim Podgoricu

ŽENINI SELFIJI MU DOŠLI GLAVE? Baranina ubili pred ćerkicom i suprugom, a evo kako su ga pronašli (FOTO)

Vasilisa Nurković (20), supruga Baranina Zijada Nurkovića (24) koji je ubijen hicem u glavu nalazila se u kolima kada je on hladnokrvni likvidiran. Prema pisanju španskih medija i ona i ćerkica (2), koja je putovala sa roditeljima, prebačene su u bolnicu zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u trenutku pucnjave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ✨VAS?L?SA ✨??? (@vasiilisa_) on

Podsjetimo, Vasilisa, njen suprug i njihova dvogodišnja ćerka, turistički su bili u posjeti jednom španskom mjestu u blizini Malage, kada je nepoznata osoba u četvrtak uveče pucala na Zijada, dok su svi zajedno bili u vozilu.

Zijad je upucan u glavu, nakon čega je prebačen u bolnicu gdje je bio u komi, priključen na aparate, sve do petka kada je preminuo.

Španske vlasti pokušavaju da dođu do ubice i razjasne pod kojim okolnostima se dogodila likvidacija, kao i motiv zločina.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by ??? ✨VAS?L?SA ✨??? (@vasiilisa_) on

Nurković je policiji bio poznat i kao bliski saradnik Alana Kožara, koji je čovjek od poverenja vođe Zemunskog Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pripreme ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

– Nurković se već neko vrijeme nalazi u Španiji, a nedavno mu je u posjetu došla i trudna supruga sa djetetom. Ona je po dolasku na svoj Instagram profil počela da kači brojne selfije i fotografije sa mjesta koje su tih dana obilazili, a na osnovu čega su napadači saznali gdje se Nurković krije i napravili mu sačekušu – kaže dobro obaviješten izvor.

Ona i Zijad su bili u braku dvije godine, a 2017. su dobili kćerku.

 

Izvor

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com