Đuro: Bred Pit je u Crnoj Gori naučio psovke - Volim Podgoricu

Đuro: Bred Pit je u Crnoj Gori naučio psovke

Glumac Branko Đurić Đuro sarađivao je Anđelinom Džoli u filmu “U zemlji krvi i meda”, a u emisiji “U svom filmu” pričao je o poznanstvu sa holivudskom zvijezdom, ali sa njenim tadašnjim emotivnim partnerom Bredom Pitom.

“Šest mjeseci prije snimanja zvala me je agent iz Londona da dođem na sastanak, ali mi nije rekla o čemu se radi. Rekla je samo da jedna velika holivudska zvijezda radi film. Odradili smo taj sastanak, a kada sam se vratio kući, čuo sam priče da Anđelina radi film i to sam onda povezao”, rekao je Đurić , koji je zatim ispričao kako ga je lično kontaktirala Anđelina putem mejla.

“Javila mi se Anđelina: “Dragi Đuro, ovde Endži” i tako smo počeli da razvijamo naše prijateljstvo. Počeli smo se da se dopisujemo i da sarađujemo oko scenarija”, rekao je popularni Đuro.

Branko je imao i riječi hvale i za Anđelinog sada već bivšeg emotivnog partnera Breda Pita.

“On je bio jako šarmantan, skroman i nekako stidljiv. Rekao mi je psovke s ovih prostora kojih se sjeća iz doba kad je snimao 80-ih u Crnoj Gori. I zanimljivo, pitao me onda za te ljude, rekvizitere i asistente. Znao im je imena pa me je pitao kako žive. Zaista je socijalno osviješćen”, ističe Đurić i naveo da su Anđelina i Bred velike zvijezde gde god da se pojave:

“Kad bih otišao na pivo s Bredom, on bi došao motorom i ne bi skidao kacigu. Pio bi pivo s njom na glavi, samo je dizao i spuštao onaj štitnik. Čudio sam se zašto ne skine kacigu, a on je rekao: “Bolje da kažu: ‘Gle budale, pije pivo s kacigom!’ nego da me prepoznaju”, rekao je Đuro, koji je na kraju otkrio šta mu je Anđelina poklonila za 50. rođendan.

“Za 50. rođendan mi je poklonila savršenu gitaru. Ona voli muziku. I prsten koji imam je od Breda. Na gitari je napisala posvetu: “Moj dragi Branko, volim tvoju muziku, volim sve ovo”. I moram da priznam da sviram često na njoj na koncertima”, rekao je glumac.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com