Rijetka zajednička slika Crnogorke Vasilise i njenog muža, koji je UBIJEN ispred nje i ćerkice (2)! Evo koje riječi mu je posvetila (FOTO) - Volim Podgoricu

Rijetka zajednička slika Crnogorke Vasilise i njenog muža, koji je UBIJEN ispred nje i ćerkice (2)! Evo koje riječi mu je posvetila (FOTO)

Zijad Nurković (24) iz Rožaja, u Crnoj Gori, blizak kriminalnom klanu Alana Kožara, preminuo je 19. aprila od posledica ranjavanja iz vatrenog oružja u blizini Malage, u Španiji. Nepoznata osoba pucala je na njega iz vatrenog oružja dok je Nurković bio u prisustvu supruge Vasilise i ćerkice (2).

Iako je Vasilisa najpoznatija influenserka u Crnoj Gori i svakodnevno postavlja fotografije na svom Instagram profilu, rijetke su one na kojima je sa Zijadom. Ipak, i na tim rijetkim objavljenim slikama, Crnogorka je uvijek isticala koliko voli svog izabranika.

Poslednja fotografija, kojoj je pokazala koliko se vole, jeste ona od 14. februara. Vasilisa se na Dan zaljubljenih pohvalila iznenađenjem koje joj je priredio Zijad, pa se slikala na krevetu sa balonima, crvenom ružom i tortom u obliku srca.

– Ako sam nešto ispravno uradila u životu, to je što sam dala svoje srce tebi – napisala je Crnogorka na drugoj fotografiji, na kojoj je sa Zijadom.

Kada se nije fotografisala sa jačom polovinom, Vasilisa je, uglavnom, pozirala sama, često u izazovnim pozama u kupaćem kostimu.

Nurković je u Španiji boravio turistički, sa suprugom i ćerkom, kada je na njega pucala za sada nepoznata osoba iz vatrenog oružja. Nurković je ranjen u četvrtak uveče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

POSLOVI S DROGOM?

Španski portal Elespanol piše da se ispituju sve mogućnosti, ali da sve ukazuje da se iza zločina kriju poslovi s drogom.

Nurković je u policijskim evidencijama važio za bliskog saradnika pokojnog Baranina Luke Đurovića, čije vođstvo kriminalnom grupom je nasledio njegov sugrađanin Alan Kožar.

Nurković je važio za bezbednosno interesantnu osobu blisku klanu Alana Kožara, za kojim policija traga zbog pokušaja ubistva u međuvremenu ubijenog Slobodana Šaranovića.

3 komentara

  1. As well as you yourself have acquired a better possible opportunity to connect with click here his or her partner with the larger quantity of daters. It is additionally less difficult to meet persons on the internet thanks to on the net day web pages in addition to forums.

  2. Aw, this has been a very good post. In notion I would like to invest writing like this additionally – taking time and actual effort to generate a excellent article… but so what can I say… I procrastinate alot and no indicates seem to get something carried out.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com