PARANOJA! Prijavili policiji MIGRANTE, a onda se ispostavilo da su to TURISTI - Volim Podgoricu

PARANOJA! Prijavili policiji MIGRANTE, a onda se ispostavilo da su to TURISTI

U ponedeljak poslijepodne na istoku Splita proširila se informacija da je uočena grupa migranata. Neko je to i prijavio policiji.

No vrlo brzo se ispostavilo da je riječ o turistima iz Azije.

– Nakon prijave smo izašli na teren u Žrnovnicu, pa smo u kratkom roku utvrdili da se radi o stranim državljanima koji legalno borave u našoj zemlji kao turisti. Nikakvog razloga za paniku nema – rekli su iz splitske policije za Dalmacija Danas.

Prema nezvaničnim informacijama radi se o grupi turista, koji uglavnom imaju između 20 i 30 godina, koji su bili na izletu u Splitu i okolini. Dio njih odsjeo je u jednom hotelu na području Splita, a radi se o turistima iz Azije. Navodno se radilo o tri osobe.

Ovo nije prvi put da se događa da građani prijavljuju da su vidjeli migrante koji to nisu.

Na primjer, dubrovačka je policija prošle jeseni u više navrata dobila dojave o navodnim migrantima koji se spuštaju s brda. No kad bi došli na mjesto događaja, ili ne bi zatekli nikoga ili bi zatekli planinare i izletnike.

Prošle godine jedna je žena u Samoboru u jednom tržnom centru vidjela navodne migrante i odmah je sve prijavila policiji.

Zagrebačka policija je odmah izašla na teren i ustanovila da se radi o uredno prijavljenim strancima koji rade u poznatoj firmi.

Index.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com