ČOVIĆ ŽESTOKO NAPAO IVANU ŠEBEK: Ona pljuje na sve strane, od sedam dana, četiri je u Beogradu, a Srbiju inače zove Smrdija. - Volim Podgoricu

ČOVIĆ ŽESTOKO NAPAO IVANU ŠEBEK: Ona pljuje na sve strane, od sedam dana, četiri je u  Beogradu, a Srbiju inače zove Smrdija.

Predsjednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, imao je veliki rafal na poznatu crnogorsku voditeljku Ivanu Šebek.

Nekadašnja novinarka TV CG, sada NovaM, bila je na udaru Čovića na TV Hepi, zbog izvještavanja posle 3. utakmice finala ABA lige u Podgorici, gdje su igrači Crvene zvezde odmah zaigrali, uprkos linču na parketu prije duela.

– Ono što se desilo u 3. meču nikada se nigde nije desilo. Nađite mi zemlju gdje sinovi ministara i zvaničnika upadaju na teren i pljuju igrače, vrijeđaju na vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Sve te slike imamo i sve to zna Novosel.  Ništa mi nije rekao Novosel, šta ima da kaže – rekao je Čović.

Foto: Facebook.com

– Dva sata nije reagovao, i onda nastavljaju medijsku harangu, to se nastavlja i preko te nekakve televizije Nova, NovaM, tu je istaknuta ova gospođa Ivana Šebek – rekao je Čović, na šta je usledila opaska voditeljke da je lijepa.

– Lijepa je, da. Za prikupljanje informacija. Ona pljuje na sve strane, od sedam dana, četiri je u  Beogradu. Svaki dan šalje selfije iz Beton hale. A Srbiju inače zove Smrdija. Pa dosta tog licemerja, i dosta tih prevara.

Čović je Mariću potom pokazao fotografije, koje voditelj emisije nije htio da pokaže.

– Nećeš ići na ljetovanje, je l’ – uzvratio je Čović Mariću, aludirajući na to da veliki dio odmora provodi na crnogorskom primorju.

– Kada je Svjetsko prvenstvo u fudbalu, ide da navija za Ganu, naravno protiv Srba, objavljuje. Uživa u Beogradu, glavnom gradu Smrdije, je l’. A isto mi nije jasno, njen rođeni brat Ilija Šebek, pilot je u Vojsci Srbije. Možda nisu u dobrim odnosima.

Oglasila se i Ivana Šebek

Izvršna i programska direktorica Nova M televizije Ivana Šebek izjavila je da se plaši za svoju bezbjednost nakon što ju je predsjednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, verbalno napao na TV Hepi zbog izvještavanja poslije 3. utakmice finala ABA lige u Podgorici.

Njeno reagovanje objavljujemo u cjelosti

“Kao žena, ćerka, sestra, osjećam se ugroženo od strane gospodina Nebojse Čovića, poslije brojnih uvreda, neistina, crtanja mete, te zadiranja u moj lični i porodični život, koje je iznio na televiziji Happy 24.aprila 2019.

Gospodine Čoviću, otac mi nije živ da ove Vaše gadosti sluša, gleda i čita, uz rezervu da je možda iz Vaše vizure civilizovano ovako se obraćati i posredno prijetiti ženi, te sijati strah.

Međutim, ovo što ste izgovorili, te pokazali fotografije iz mog licnog života, na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, sve je, osim civilizovano.

I da, ako Vam je cilj bio da me uplašite – uspjeli ste, znamo svi da ste opasni i da crtate mete ljudima koji drugačije misle, te sportski navijaju za neki klub.

Plašim se i Vas i onih koji ovakvim istupima mogu da budu inspirisani na nasilje.

Uvrede na moj račun i da pretrpim nekako, ali dirnuli ste u moju porodicu, koju volim najviše na svijetu, a to je pušteno u etar na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Elementarno ste dezinformisali javnost, rekli neistine. Ostrvili ste se na mene i moju porodicu, a ja sam samo žena, sa skromnim znanjem iz košarke.

Zemlja koju volim je Crna Gora, zemlja koju poštujem, kojoj dobro mislim takođe, jeste Srbija. I da, jedinu istinu koju ste rekli je da uživam u Beogradu i cijenim i volim porodicu i prijatelje koje imam tamo.

Znate iz Crne Gore sam i kosmopolita sam. Pored toga sam podržavalac srpskih tenisera, a kada Srbija igra sa drugom državom, radujem se svakom uspjehu u sportu Vaše zemlje, osim onom u kojem se nadmeće sa mojom Crnom Gorom.

Pokušaću damski, kulturno i civilizovano da Vam objasnim, a nadam se da ćete me razumjeti –besramna je neistina da sam nazvala pogrdno Srbiju ikada, loše su vas informisali, rekla bih, zlonamjerni, koje ste vjerujem, u žaru želje da me izvrijeđate, kontaktirali.

Apelujem na sve da se uzdrže od raspirivanja mržnje po nacionalnoj osnovi, te mržnje prema ženama.” Kazača je Šebek

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com