EXIT SPAJA REGION U UMAGU: Bajaga i Hladno pivo prvi put na bini nakon deset godina! - Volim Podgoricu

EXIT SPAJA REGION U UMAGU: Bajaga i Hladno pivo prvi put na bini nakon deset godina!

Bajaga, jedan od najvažnijih regionalnih rock autora sa svojim će Instruktorima u subotu 25. maja pojačati program trećeg Sea Star festivala u Umagu! Nakon što je prošle godine oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj binii Exita, u Umag stiže uz bezbroj hitova iz 35 godina besprekorne karijere uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona. Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo podijele binu nakon deset godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem susjedskom maniru. Bajaga tako staje u moćan program festivala koji predvode najveća hip-hop grupa u istoriji Wu-Tang Clan, vodeći techno izvođači današnjiceSven Vath i Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umjetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska punk rock grupa Hladno pivo, superpopularni Mahmut Orhan i jaka imena kao što su Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock i mnogi drugi!

Uz Bajagu i Instruktore svoj je nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i možda najbolji istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obilježava 25 godina rada. Udarnoj elektronskoj postavi pridružiće se i beogradski techno doajen svjetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ Lady Lee, dok će warm up za rap bogove Wu-Tang Clan pripremiti regionalni hip hop doajenPhat Phillie iz Blackouta. S objavljenim kompletnim postavama bina Exotic Laguna i Silent Octopus poznata je većina muzičkog programa Sea Star festivala, a od sjutra stižu i prve jednodnevne ulaznice po poklon cijeni sa 30% popusta, od svega 25 EUR.

Bajaga i Instruktori, regionalni rock heroji s preko 30 godina fantastične karijere usijaće, već uzavrelu atmosferu u prekrasnoj laguni Stella Maris. Ova ikona rocka posljednjih sezona doživljava ogroman uzlet u cijelom regionu fantastično posjećenim nastupima na Main stage-u EXIT-a i u zagrebačkoj Areni, a u Umag donosi vječne hitove poput „S druge strane jastuka“, „Tišina“, „Verujem ne verujem“, „Život je nekad siv nekad žut“, „Plavi safir“, „Godine prolaze“, „Kad hodaš“ i mnoge mnoge druge. Najpopularniji istarski pop rock bend Nola koji je nedavno proslavio prvih 25 godina muzičkog stvaralaštva popeće se na festivalsku binu uz svoje najvažnije radove „Dio tebe“ i „Iznad oblaka“, za koju su osvojili i Porin u kategoriji „pjesma godine”. Sjajnom elektronskom line up-u Sea Stara pridružuje se Marko Nastić, povratnik na Sea Star,  jedan od najvažnijih aktera regionalne muzičke scene i čovjek s više od 200 izdanja za svjetske labele.

 

Jednodnevne ulaznice za samo 25 eura, smeštaj na Sea Staru od 7 eura dnevno!

Sjutra počinje prodaja dnevnih ulaznica uz uštedu od 30%, po samo 25 EUR. Uz jednodnevne ulaznice u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po cijeni od 55 EUR, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 36 EUR, uz uštedu od 35% od konačne cijene, te festivalski VIP Gold ulaznice po cijeni od 105 EUR. Ulaznice su dostupne putem sajta seastarfestival.com.

U ponudi je široka lepeza smještaja za sve posjetioce Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvijezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalova, apartmana vila ili hotela koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od nevjerovatnih 7 EUR za kamp, 8 EUR za bungalove i 10.8 EUR po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici https://www.seastarfestival.com/smjestaj/.

Sea Star festival će se održati 24. i 25. maja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. maja.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com