Home / NOVOSTI / Društvo / OGRAĐUJE SE OD SINA: Ministar policije CG neće da se mješa u SKANDAL koji je napravio njegov sin Amar u Morači! (VIDEO)
Foto: Printscreen Vijesti.me/Tufik Softić, Printscreen

OGRAĐUJE SE OD SINA: Ministar policije CG neće da se mješa u SKANDAL koji je napravio njegov sin Amar u Morači! (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Crne Gore Mevludin Nuhodžić, izjavio je da ne podržava ono što je njegov sin uradio uoči treće utakmice finala ABA lige između košarkaša Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici i pozvao sve da izvuku pouke jer sport služi da spaja, a ne da razdvaja ljude

Njegov sin Amar je, kako se vidjelo na snimcima, uoči utakmice u Podgorici ušao na teren i pljuvao Zvezdine igrače koji su se zagrijavali.

– Povodom situacije u kojoj se našao moj sin, iako je on punoljetan i sam snosi odgovornost za svoje postupke, želim da saopštim sledeće: Žao mi je, što je on navijačku strast, u jednom trenutku, iskazao na nesportski način. Ja to ne podržavam. Naprotiv – rekao je Nugodžić.

Kako je naveo, njegov sin je svjestan da nije trebalo to da uradi i izvinio se.

– Iz ovoga treba da izvučemo pouku da sport treba da nas zbližava, a ne da nas svađa i razdvaja, a posebno ne nas u regionu, koji smo najbliži jedni drugima. Tome svi treba da damo svoj doprinos – poručio je crnogorski ministar.

Crvena zvezda je u finalnoj seriji plej-ofa savladala Budućnost 3:2, osvojila ABA ligu i obezbjedila plasman u Evroligu, a Amar je pokušao da slaže da nije pravo incidente i pored toga što se sve jasno vidjelo na snimku.

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com