PODGORIČANKE DOMINIRALE - Volim Podgoricu

PODGORIČANKE DOMINIRALE

Već šestu godinu zaredom Zlatibor se u aprilu pretvara u rukometni raj – međunarodni turnir “Zlatibor for friendship 2019” okupio je veliki broj talentovanih klinaca iz regiona, a među njima su svoje mjesto našle i djevojčice iz RK Podgorica.

Izabranice Zorice Đurović zablistale su na parketu, osvojivši dvije zlatne i bronzanu medalja što im je donijelo titulu najboljeg ženskog kolektiva na turniru i potvrdilo da se sa ovim djevojčicama iziuzetno kvalitetnno radi.

“Izuzetno smo zadovoljni nastupom na ovom turniru. Klinke su stekle ogromno iskustvo, a sem dobrog rukometa turnir je karakterisala sjajna organizacija i nezaboravno druženje”, prepričava utiske sa srpske planinske ljepotice prvi trener Podgorice Zorica Đurović, poznatija kao Cica.

A zlatne medalje zasijale su na grudima dominantnih djevojčica rođenih 2002. (u finalu savladana ekipa Prijepolja 12:6) i 2004. godine (finale protiv Metalca 14:9), dok su se bronzom okitile mlađe pionirke rođene 2006. godine (u meču za 3. mjesto bile su bolje od Prijepolja 11:8).

Podgoričanke nisu naravno zaobišle ni nagrade u pojedinačnoj konkurencijil, pa je Tijana Vukčević izabrana za najbolju igračicu 2002. godišta, Sara Mučalica je najbolja među djevojčicama rođenim 2004. godine, Magdalena Kojović je najbolji golman generacije 2004, dok je za najboljeg asistenta mlađih pionirki izabrana Zorana Delibašić.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com