Brutalna likvidacija na Veliki petak: SUPRUGA UBIJENOG PRISUSTVOVALA LIKVIDACIJI: Ubica se ušunjao u apartman, gurnuo ženu, ispalio dva metka u Nemanju, pa pobjegao - Volim Podgoricu

Brutalna likvidacija na Veliki petak: SUPRUGA UBIJENOG PRISUSTVOVALA LIKVIDACIJI: Ubica se ušunjao u apartman, gurnuo ženu, ispalio dva metka u Nemanju, pa pobjegao

Prema nezvaničnim informacijama Nemanja je došao sa suprugom na vikend u Vrdnik i sinoć su u brvnari u kojoj su odseli držali odškrinuta vrata jer im je bilo vruće.

Nepoznati napadač je ušao u brvnaru, naišao prvo na suprugu, nju odgurnuo i otišao u drugu sobu gdje je bio Nemanja.

Žena je potom čula dva pucnja, a napadač je uspio da pobiegne. Nekoliko minuta kasnije ugledala je ubijenog muža kako leži u lokvi krvi i pozvala policiju.

Kako nezvanično saznajemo, motiv ubistva za sada nije poznat, policija je na terenu i vrši uviđaj, a pretresli su i automobil ubijenog.

Sumnja se da je ubijeni bio član grupe Alena Kurine, koji se smatra vođom jednog od najjačih kriminalnih klanova u Vojvodini. Nemanja je, kako nezvanično saznajemo osuđivan zbog šverca narkoticima i odslužio je kaznu od tri i po godine.

Inače načelnik policijske uprave Sremska Mitrovica Đura Mandića rekao je da intenzivno tragaju za osumnjičenim.

“Policija intenzivno traga za osobom koja je  u privatnom apartmanu u Vrdniku kod Iriga hicima iz vatrenog oružja ubila N. G. (1982). Odmah po prijavi događaja na lice mjesta upućeni su inspektori kriminalističke policije, a angažovane su i druge jedinice policije koje tragaju za počiniocem. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što prije rasvetljen, a počinilac krivičnog djela uhapšen”, rekao je Mandić.

Kurir

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com