,,Da li je vrijeme da Crna Gora sazna kako je Ranko “KUPIO” stan?” - Volim Podgoricu

,,Da li je vrijeme da Crna Gora sazna kako je Ranko “KUPIO” stan?”

Nekadašnja poslanica SNP-a i direktorica Administrativnog sektora u Luci Kotor, Snežana Jonica, na Fejsbuku je napisala da je nakon što je započela radni angažman u ovoj kompaniji, mnogima postala noćna mora, te iznijela nekoliko podataka o odlazećem lideru SDP-a Ranku Krivokapiću.

“Danima me pitaju ljudi šta se u stvari krije iza ove Rankove smiješne histerije oko Luke Kotor, šta si mu to našla?  Odgovor glasi-naravno da nije problem ni Luka ni koncesija..  Problem je “Cunami s Volujice” (nadimak koji su mi “neki” dali samo par mjeseci nakon dolaska u “Luku Kotor”). Brzo sam nekima postala noćna mora… Šta ću raditi, šta ću otkriti, da li su bezbjedne tajne koje je SDP zakopao u “Luci Kotor”. A tajni je mnogo”, poručuje Jonica.

U objavi, napominjući da će nastaviti s iznošenjem podataka, Jonica pitanjima nagovješatava da može iznijeti važne podatke o Krivokapiću.

“Da li je vrijeme da Crna Gora sazna kako je Ranko “kupio” stan od 74 kvadrata u Starom gradu od Luke Kotor? Koliko je platio prvu ratu za stan u Starom gradu, u “kućio koja spada među najvrednije objekte srednjovjekovne arhitekture u Kotoru”? Da li ga je više koštala taksa za uknjižbu ili rata za stan? Koliko ga je ukupno koštao taj stan? Da li je zvao UNESCO na useljenje?”, upitla je Jonica.

CDM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com