Rouz šokiran kaznom za Crnu Goru: ”Mislim da je to sramota, to nije dovoljna kazna da oni nešto nauče iz toga” - Volim Podgoricu

Rouz šokiran kaznom za Crnu Goru: ”Mislim da je to sramota, to nije dovoljna kazna da oni nešto nauče iz toga”

Engleski reprezentativac Deni Rouz je šokiran zbog kazne koju je Crna Gora dobila zbog organizacionih propusta na meču sa Engleskom.

Naš savez je kažnjen sa 20 hiljada eura i jedan meč igraće seniorska reprezentacija bez publike, biće to duel protiv Kosova.

“Tek sam saznao za kaznu. Teško mi je pronaći riječi, ali nijesam iznenađen. Prije sam rekao da te kazne ja potrošim za jednu noć kad izađem u grad. Neki ljudi se tada rekli da nijesam u pravu, ali ispostavilo se da je to istina. Ne znam što bih rekao, ali mislim da je to sramota. Mislim da to nije dovoljna kazna da oni nešto nauče iz toga. Šokiran sam kaznom, ali ne mogu tu ništa uraditi, moramo nastaviti dalje.” kazao je Rouz za Sky Sports.

“Ne bih volio da igram ponovo tamo, ali ako budem morao igraću. Ta zemlja nije na mojoj listi destinacija koje ću posjetiti. Bio sam samo jednom, ali sam mentalno uplaćen, tako da ne bih žurio da idem tamo.” dodao je Rouz.

Engleska je pod Goricom inače slavila 5:1.

Cdm

2 komentara

  1. Crna Gora rasisticka zemlja ? .. naprotiv druze…da je tako ime bi nam bilo Bijela Gora ?

  2. uh kako smo se potresli sto ti nismo na listi destinacija.. dobar si igrac ali nemas ti taj kredibilitet da mozes suditi o nasoj drzavi koja moze biti sve ali rasisticka nikad …cak ni samo ime drzave nam to ne dozvoljava 😉

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com