Brnović pojasnio šta je mislio kada je rekao: ,,Volio bih da su se tako borili i na nekim drugim utakmicama” - Volim Podgoricu

Brnović pojasnio šta je mislio kada je rekao: ,,Volio bih da su se tako borili i na nekim drugim utakmicama”

Trener fudbalera Budućnosti Branko Brnović juče je, nakon remija sa Lovćenom u Kotoru (1:1), kojim je njegov tim na teoriju sveo šanse da osvoji titulu prvaka Crne Gore, izgovorio riječi koje su, kako kaže, protumačene onako kako ne bi trebalo da se tumače.

“Igračima Lovćena čestitam, stvarno su se borili više nego dobro i volio bih da su se tako borili i na nekim drugim utakmicama”, rekao je juče Brnović.

Nakon prespavane noći, i kada se razočaranje zbog gubitka, možda i ključnih, bodova u trci sa Sutjeskom, sleglo, Brnović je pojasnio na šta je, zapravo, mislio.

“Nikoga nisam napao, ni optužio za bilo šta, niti mi je to bila namjera, niti, prije svega, to mislim, a i ne želim da neko tumači moje riječi kako mu odgovara. Mi smo krivci za situaciju u kojoj smo – izgubili smo juče dva boda protiv Lovćena, u 95. minutu ostali bez pobjede u Nikšiću, sa po 1:0 smo pobijedili Mornar i Rudar… Juče smo promašili mnogo šansi, mogli smo da riješimo meč ranije, ali očito da nam teren u Kotoru nikako ne odgovara, u lošem je stanju, imamo problem da se prilagodimo. Podsjećam, u Kotoru smo jedva sa 1:0 slavili protiv Mornara”, rekao je Brnović.

“Što se tiče Lovćena, i kada smo pobijedili 7:0 na našem terenu, rekao sam da imaju kvalitet za mnogo više od borbe za opstanak i zbog toga sam i rekao juče da mi je žao što se i ranije nisu borili onako kako su se borili protiv nas”, kazao je trener Budućnosti, napomenuvši da je i razgovarao sa kolegama iz cetinjskog kluba i pojasnio im na šta je mislio.

Brnović je, takođe, podsjetio da je više puta tokom sezone rekao da će rivalu u borbi za titulu iskreno čestitati ako na kraju bude imao više bodova.

“To sam potencirao mnogo puta i zaista mislim da će titula Sutjeske biti apsolutno zaslužena. Nama ostaje meč u srijedu u polufinalu Kupa, revanš u Nikšiću, na kome ćemo pokušati da potvrdimo dobre igre u drugom dijelu sezone, da iznenadimo i da dođemo do finala. Želim samo da se ne stvaraju tenzije, da se igra pravi fudbal, da, naravno, bude veliko rivalstvo na terenu, kakvo i priliči crnogorskom derbiju. Takođe, rekao sam više puta – i ako ne osvojimo trofej, imamo odličnu podlogu za narednu sezonu, u kojoj će ovaj tim imati mnogo toga da pokaže”, zaključio je Brnović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com