Melanija proslavila 49. rođendan: Bijela kuća se obrukala čestitkom (FOTO) - Volim Podgoricu

Melanija proslavila 49. rođendan: Bijela kuća se obrukala čestitkom (FOTO)

Prva dama Amerike Melanija Tramp prekjuče je napunila 49 godina.

Ovaj dan lijepa Slovenka provela je radno – sa suprugom Donaldom ugostila je japanskog premijera i njegovu suprugu na večeri u Beloj kući, piše Stil.kurir.rs.

Melanija je primila na hiljade čestitki sa lijepim željama za rođendan, ali jedna je učinila da se pola svijeta nasmije.

Naime, u pitanju je čestitika upućena prvoj dami na Tviteru sa zvaničnog naloga Bijele kuće, a “problem” je bio u fotografiji. Na njoj Melanija sama sjedi na kauču, okružena brojnim fotografima koji su svoje objektive uperili u – njenog supruga, koji nije u kadru pomenute fotografije.

Fotografija je nastala u martu, tokom bilateralnog sastanka američkog predsjednika i češkog premijera.

Ipak, Melanija je svoju pažnju usmjerila na lijep gest njenog supruga – Donald je poslao mejl na bezbroj adresa, u kojem je potražio pomoć da se skupi milion potpisa za rođendansku čestitku njegove supruge.

”Potrebna mi je vaša pomoć. Našoj divnoj prvoj dami, Melaniji, rođendan je za koji dan, a ja želim da uradim nešto posebno za nju jer je ona meni posebna. Svi znamo da je Melanija nevjerovatna supruga, majka i prva dama. Pomozite mi da joj pokažem koliko je Amerikanci vole” – napisao je predsjednik Amerike u mejlu.

 

1 komentar

  1. Most people were enthusiastic athletes or enjoyed music and dancing. Chances are you’ll call to mind that you were happiest on the running track. Nonetheless, with increasing obligations you may have found no time to have pleasure in any of the interests. Do you suffer from depression and would like to get free from its abysmal depths without lifelong antidepresants? You could try and feel free to overcome depression by natural means.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com