POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Trampova Ivana ljubila gradonačelnika Zagreba - Volim Podgoricu

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Trampova Ivana ljubila gradonačelnika Zagreba

Bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trampa, Ivana (70), koja boravi u Hrvatskoj, tokom šetnje Zagrebom sa gradonačelnikom Milanom Bandićem, koji joj je dao buket i odveo je na kafu, poželjela je više poljubaca nego što je on u prvi mah bio spreman dati, pa ga je zbunila svojom reakcijom, prenose Vijesti.hr.

Ona je, naime, sunčano subotnje prepodne iskoristila za šetnju užim centrom Zagreba u društvu gradonačelnika Milana Bandića i Nikice Gabrića, ljekara koji joj je u svojoj oftalmološkoj klinici Svijetlost u petak uspješno operisao oči.

Kako navodi taj portal, Bandić je svoju uvaženu gošću odveo na kafu, donio joj je buket cvijeća, a prijatno je iznenadio i poklonivši joj hrvatski dres sa njenim imenom, knjigu Augusta Šenoe “Zlatarevo zlato” prevedenu na engleski jezik, kao i monografiju Zagreba.

“To što je Ivana Tramp ovdje, to je velika stvar i za Zagreb i za Hrvatsku, ali i za cijeli region”, izjavio je Bandić, prenio je Jutarnji list.

Dok je Bandić govorio, Tramp je poželjela da se poljubi sa zagrebačkim gradonačelnikom. Pala su dva poljupca i kad se Bandić od nje ponovo okrenuo novinarima, Ivana Tramp se pobunila i rekla “No, no, no!”.

Dva poljupca očigledno nisu bila dovoljna, što je malo zbunilo gradonačelnika, ali on se, ipak, brzo pribrao, pa je pao treći i četvrti, dodaje portal.

Bivša supruga američkog predsjednika od četvrtka boravi u Hrvatskoj, koju je posjetila zbog operacije očiju.

Jutarnji.hr/vijesti.hr

1 komentar

  1. I am only in order that willing to ought to see this. It’s the version of handbook that is loaned and never the very animal falsehoods might be on extra content. Recognize the value of your main showing such largest file.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com