Uskršnje igrarije oduševile mališane i roditelje: Uživali u igrama i tematskoj zabavi - Volim Podgoricu

Uskršnje igrarije oduševile mališane i roditelje: Uživali u igrama i tematskoj zabavi

 

 

 

Agencija Memento marketing i komunikacije je u subotu, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, organizovala Uskršnje igrarije, veselo tematsko druženje za djecu. Mališani su učestvovali u takmičarskim igrama i u kreativnim radionicama, a specijalno za ovu priliku organizatori su pripremili i iznenađenje koje je oduševilo i mališane i roditelje: velikog zeca u korpi, izrađenog od balona.

Veliki broj mališana učestvovao je i u pratećim sadržajima koje su pripremili organizatori i Cineplexx.

Uživali smo juče u druženju sa mališanima i svi zajedno pokazali koliko je lijepo kada se njeguje timski duh i fer igra. Takmičari su se odlično snašli u igrama, a zabavili su se i svi koji su navijali za njih. Interesovanje je bilo toliko da smo program morali da produžimo za čitavih četrdeset minuta, kako bismo pružili priliku svima koji su željeli da se oprobaju u igrama”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

U igri Balonasta potraga za jajima pobijedila je ekipa koju su činili: Mia Savović, Mia Marsenić i Danilo Vukićević, dok su u Trkama veselih zečića najspretniji bili: Danilo Marjani, Lena Bojović, Jovana Janković, Andrej Rajović, Sergej Kan Stanković i Lana Bracović. U finalnoj trci veselih zečića najbrža je bila Lana Bracović.

Mališane je kroz program vodio tim agencije Memento i Animatori Zabavljatori.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com