PODGORIČANIN POSLEDNJA ŽRTVA RATA KAVČANA I ŠKALJARACA: Milu su idoli bili Arkan, Šijan, Eskobar, Korleone, gajio je imidž veoma opasnog momka - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN POSLEDNJA ŽRTVA RATA KAVČANA I ŠKALJARACA: Milu su idoli bili Arkan, Šijan, Eskobar, Korleone, gajio je imidž veoma opasnog momka

Podgoričanin Milo Ilić (28) koji je ubijen u ponedjeljak u Podgorici važi za jednog od pripadnika “kavačkog klana”. Iako motiv za ovaj zločin nije poznat, vjeruje se da je ovo ubistvo, koje se dogodilo samo deset dana nakon likvidacije Veselina Veska Vukotića, oca navodnih vođa “škaljarskog klana”, zapravo nastavak sukoba kriminalnih klanova u Crnoj Gori.

Ono što je posebno privuklo pažnju kada je objavljena vijest o smrti ovog mladića, jeste njegov Fejsbuk profil. Mnogi su komentarisali izgled ovog momka, kao i fotografije koje je objavljivao.

Regionalni mediji vjeruju da je svoju kriminalnu karijeru gradio po uzoru na neke od “proslavljenih” mafijaša i likova sumnjivih biografija, a to je jasno ako se pogleda njegov profil na društvenim mrežama, prenosi Blic.

O Ilićevoj kriminalnoj prošlosti i želji da stasa u kriminalca potencijalno govore i fotografije koje je dijelio na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Tako je na njegovom profilu moguće vidjeti kadrove iz legendarnog filma “Kum”, fotografije čuvenog dilera Pabla Eskobara, fotografija iz filma “Lice s ožiljkom” (Scarface), pa se može zaključiti ko su mu zapravo bili idoli.

Ilić se na svojim profilima na društvenim mrežama redovno hvalio skupim životom, fotografijama pored bijesnih kola i iz teretane. Često se fotografisao bez majice kako bi u prvi plan istakao svoje mišiće.

Odavao je utisak opasnog momka sa velikim zlatnim lancem oko vrata, pa je mnoge podsjećao na momke, koji su se ‘90-tih bavali kriminalnom.

Na pojedinim slikama pozira u skupom odijelu sa naočarima za sunce, pored bijesnog automobila, odajući na taj način utisak veoma opasnog momka.

Pročitajte i ovo:

UBISTVO U PODGORICI: Ubica stajao mirno na ulici i čekao TAJNI znak! A ONDA SASUO RAFAL U PODGORIČANINA I POBJEGAO! (VIDEO)

 

OVO JE ČOVJEK KOJI JE JUČE UBIO PODGORIČANINA MILA ILIĆA: Da li ga prepoznajete? (FOTO/VIDEO)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com