RASPLAKAĆETE SE KAD PROČITATE OVO: Đorđe Balašević je ovim riječima čestitao rođendan Oliveri - Volim Podgoricu

RASPLAKAĆETE SE KAD PROČITATE OVO: Đorđe Balašević je ovim riječima čestitao rođendan Oliveri

Đorđe Balašević i njegova supruga Olivera uživaju u svojoj ljubavi i bračnom životu već 38 godina i važe za jedan od najskladniijih parova sa naše javne scene.

Đorđe i Olivera imaju troje djece – ćerke Jovanu i Jelenu, te sina Aleksu, a njihova ljubavna priča uvijek je bila predmet ineresovanja javnosti.

Jelena, poznata kao Beba, bavi se glumom i često na društvenim mrežama na radost njenih pratilaca objavi po neki detalj iz privatnog života svojih roditelja.

Beba je na svom Fejsbuk profilu objavila stihove kojima je Balašević svojoj supruzi čestitao 60. rođendan, a niko nije ostao ravnodušan na njegove riječi upućene voljenoj ženi.

Evo kompletne čestitke:

Ovo je priča o devojčici koja se utrkivala sa šlepovima na Begeju.
 Leteo je kao leptir njen čuperak.
Utrkivala se sa ulicom, sa predrasudama, sa onima koji su ranije krenuli, utrkivala se sa zlobom, licemerjem, sa vetrovima koji su svima drugima duvali u leđa, samo njoj u lice, i nepokolebljivom lakoćom ih je ostavljala sve više za sobom.
Kad odmakneš onima koji te prate toliko da je više nevažno ko je drugi ili treći, onda ni ti više nisi Prvi nego si Usamljen.
Ali skoro smo se za trenutak mimoišli…
I tad su se njene bele zoknice utrkivale s mojim pogledom. Bilo je to dva dana pre njenog dvadesetog rođendana, poslednjeg na kom nisam bio. Jer, šta sam znao ja? I tad je bila još devojčica…
Danas je gledam kako se utrkuje sa vremenom, kako se sa ovim lošim godinama poigrava isto onako kako se, i kako će se opet, poigravati sa dobrim. I svi oni koje je ostavila decenijama za sobom, sad se zbunjeno osvrću pitajući se kojim čudom je po zvezdama u svojim očima sad odjednom toliko mlađa od njih.
Sve nas je obišla za čitav krug, otud to…
Sa vremenom treba znati, to je njen moto…
Pa…
Sretan ti rođendan, Moja Mila…
Još uvek si devojčica…
Neko krije godine, od nekog se godine kriju…
Među svima koji sa tobom čekaju ponoć, jedini ja nisam imao sreću da nasledim nešto od tebe. Ali sam imao sreću da te sretnem, i naučim nešto od tebe…
Drugi bi sve imalo smisao…
Znaš ti to…

Voli te tvoj Đorđe…”

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com