UDARIO GA VIŠE OD 50 PUTA: Šampion tukao prijatelja naočigled ćerke i trudne žene, koja je doživjela pobačaj! Čeka se reakcija NOVAKA ĐOKOVIĆA! - Volim Podgoricu

UDARIO GA VIŠE OD 50 PUTA: Šampion tukao prijatelja naočigled ćerke i trudne žene, koja je doživjela pobačaj! Čeka se reakcija NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Bivši američki teniser Džastin Gimelstob osuđen je uslovno na tri godine zatvora, uz 60 dana dobrotvornog rada, zbog napada na svog tadašnjeg prijatelja.

Utvrđeno je da je Gimelstob, dvostruki gren slem šampion u miksu iz 1998, više od 50 puta udario biznismena Rendala Keplana, koji je bio u društvu trudne supruge i ćerke. Medison Keplan je dvije nedjelje kasnije doživjela pobačaj.

Kaznu Gimelstobu izrekao je sud u Los Anđelesu, gde se incident i dogodio.

Džastin Gimelston je i trener Džona Iznera, ali i jedan od trojice predstavnika igrača u ATP.

Takođe, on je bio među najozbiljnijim kandidatima da zamijeni prvog čovjeka ATP, Britanca Krisa Kermodea, koji sledeće godine napušta tu funkciju.

Međutim, šanse Amerikanca da postane predsjednik svjetske teniske asocijacije sada su značajno smanjene.

Na to da li će Gimelstob uopšte biti izbačen iz ATP, veliki uticaj će imati Novak Đoković, kao predsjednik Savjeta ATP igrača, ali će mu za konačnu odluku biti potrebno još šest glasova od ukupno deset preostalih članova tog tijela.

 

 

Kurir sport

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com