Đoković: Ponekad se pitam da li treba da se uključim u politiku - Volim Podgoricu

Đoković: Ponekad se pitam da li treba da se uključim u politiku

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je za L’Ekip rekao da uvijek pokušava da predstavi svoju zemlju u najboljem mogućem svijetlu.

On je istakao da se ponekad pita da li treba da se uključi u politiku ili stvari u tenisu koje nisu samo u vezi sa igrom.

“Sve što radim, radim savjesno i odgovorno, cijelog sebe ulažem u to. Ne znam da radim stvari na pola. Uvijek pokušavam da pomognem i da predstavim svoju državu na najbolji način. Kada sretnem ljude u Srbiji, ja razgovaram sa njima, ali ne želim da se ograničim samo na svoju zemlju, da volim samo nju, a da mrzim ostale“, naveo je Đoković,prenosi B92.

Istakao je i da želi mir u svijetu, a na pitanje da li je njegovo slovensko porijeklo uticalo na karakter, istakao je da svi mi imamo genetsku memoriju.

“Postoje razlozi zbog čega smo rođeni na nekom mjestu u neko vrijeme. Moji korijeni su uticali na moj razvoj i tenis, naravno. Rastao sam tokom rata, pod bombama. Morao sam da se borim dva puta da bih ustao. Na kraju, srećan sam što sam doživio sva ta iskustva, ali to ne bih rekao u to vrijeme, bilo je odvratno“, istakao je Đoković.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com