Home / ŽIVOT + / Horoskop / NE SMIJETE IM VJEROVATI: U ova četiri znaka ne možete imati povjerenja

NE SMIJETE IM VJEROVATI: U ova četiri znaka ne možete imati povjerenja

Nije zdravo čuvati tajne samo za sebe, bolje je ispričati ih nekoj osobi u koju imamo poverenja.

Ali često je teško prepoznati kome zaista možete da vjerujete, a ko će jedva da dočeka da oda vašu tajnu drugima. Ipak, astrolozi smatraju da vam u tome može pomoći horoskop i izdvajaju znakove u koje ne bi trebalo imati povjerenja:

Ovan

Ovnovi lako planu, a kada ih neko naljuti, u stanju su odati i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povrijedili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično zažale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od povjerenja.

Blizanci

Brbljivim Blizancima tračarenje je omiljen hobi, pa im nemojte poveravati tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji Ali nemojte im puno zamjeriti tu njihovu manu, jer oni jednostavno izgaraju od želje da kad saznaju nešto novo to ispričaju drugima.

Strijelac

Baš poput Blizanaca, Strelci obožavaju da pričaju i često su poznati kao najveći brbljivci u društvu. A uz po koju čašicu viška pričaju i o svemu što ne bi smjeli pa ste sigurniji ako im ne povjeravate svoje tajne.

Vodolija

Osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku možete povjeriti svoju najmračniju tajnu i biti sigurni da je nikada neće odati nikome, ali težinu vaših ostalih tajni proceniće oni sami. Vodolije su obično jako slobodoumne, pa bi mogle da se narugaju vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama i prepričaju ih u društvu.

Index.hr

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com