Ona je zvanično najljepša Crnogorka (FOTO) - Volim Podgoricu

Ona je zvanično najljepša Crnogorka (FOTO)

Zvanično najljepša Crnogorka u 2018. godini Natalija Gluščević, sa takmičenja u Indiji Miss Glam World vratila se u Bijelo Polje sa lentom mis fotogeničnosti.

O izboru, koji se od 20. do 28. aprila održavao u gradu Koči u indijskoj oblasti Kerala, ali i o svojim planovima, Gluščević je pričala za “Vijesti”.

Na početku razgovora, Bjelopoljka koja je u intervjuu prije odlaska na pitanje o očekivanjima, odgovorila da se “nada najboljem”, sada je bila nešto rječitija.

Natalija Gluščević: Sa takmičenja Miss Glam World u Indiji
Natalija Gluščević: Sa takmičenja Miss Glam World u Indiji (Foto: Privatna arhiva)
“Ne mogu reći da sam bila ubijeđena da ću ući u top 15, ali sam to priželjkivala. Nadala sam se tome i trudila se da imam što bolji plasman”, kaže ona, a zatim prepričava trenutak kada su voditelji izgovorili njeno ime uz titulu “mis fotogeničnosti”.

“Nisam bila sigurna da su prozvali baš mene. Prvi utisak je bio šok, ali naravno bila sam presrećna”, prisjeća se ona i dodaje da je za nju osvajanje lente veoma značajno.

“Ovaj uspjeh mi baš dosta znači, nadam se da će mi pomoći dosta što se tiče mog daljeg rada u modelingu. Smatram da je ovo veliki uspjeh, ući u top 15 i osvojiti titulu mis fotogeničnosti u konkurenciji koja je baš jaka čini me preponosnom”, naglasila je Gluščević.

Natalija Gluščević

I bez činjenice da je na Miss Glam World izboru osvojila lentu, Bjelopoljka je i više nego zadovoljna utiscima sa izbora u ljepoti koje se održava od prošle godine.

“Takmičenjem sam zadovoljna, upoznala sam divne ljude, organizacija je bila odlična. Ljudi iz Indije su prijatni, gostoljubivi i veoma su mi se dopali”, kaže ona.

Gluščević ipak nije imala previše vremena za obilaske drugih gradova u Indiji, kao ni ostale djevojke iz 50 zemalja koliko je učestvovalo na takmičenju.

“Imali smo previše obaveza oko pripreme za finale, pa nismo imali mnogo vremena za obilaske grada i znamenitosti. Kada nam je vrijeme dozvoljavalo, trudile smo se da vidimo što više i da upoznamo njihovu kulturu”, priča Bjelopoljka, koja prenosi utiske i originalne indijske kuhinje koju je tamo imala priliku da isproba.

“Njihova hrana je dosta drugačija od naše, nešto mi se dopalo, nešto ne, ali sam uglavnom posebno uživala u slatkišima”, uz smijeh odgovara mis Crne Gore.

Gluščević otkriva i kako su na njen uspjeh u Indiji reagovali članovi porodice i prijatelji, a otkrila je i kome je prvo javila vijesti nakon završetka finalne večeri.

“Svi su pratili prenos, slavili su, radovali se i slali mi poruke podrške. Kada se završilo takmičenje prvo sam se čula sa svojom porodicom koji su i više nego ponosni na moj uspjeh, a zatim sam se čula sa Vesnom da Vinčom, vlasnicom agencije Miss Monte (organizator izbora za najljepšu Crnogorku). Zahvaljujem im se na podršci i što su vjerovali u mene”, prepričala je ona.

Natalija Gluščević

Po povratku iz Indije Gluščević će u tituli najljepše Crnogorke uživati nešto više od mjesec dana, s obzirom na to da se njena nasljednica bira 15. juna u Podgorici, kada će predati krunu novoj mis Crne Gore.

Ona je ipak iskoristila priliku da pozove sve ztainteresovane djevojke da se prijave do 1. juna, slanjem fotografija i osnovih podataka na mail [email protected] ili [email protected].

“Pozivam sve djevojke da prate svoje snove i da se prijave”, poručila je ona, a zatim otkrila i svoje planove po isteku mandata.

“Dalji planovi su mi da iskoristim stipendiju za UDG, koju sam osvojila tokom izbora za mis Crne Gore, da se obrazujem i da nastavim da se bavim ovim poslom, odnosno modelingom”, ispričala je 18-godišnja maturantkinja Srednje elektro-ekonomske škole.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com