POTEZ O KOM BRUJI AMERIKA! Jokić spektakularnom asistencijom KROZ NOGE izazvao DELIRIJUM u dvorani! (VIDEO) - Volim Podgoricu

POTEZ O KOM BRUJI AMERIKA! Jokić spektakularnom asistencijom KROZ NOGE izazvao DELIRIJUM u dvorani! (VIDEO)

Sjajna partija Nikole Jokića nije bila dovoljna da Denver Nagetsi zabilleže trijumf u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige. Portland je uspio da napravi brejk (97:90) i sada je 1:1 u seriji.

Nagetsi nisu bili šuterski raspoloženi na ovom meču, utakmicu su završili a 35 odsto  šuta iz igre, a očajni su bili i sa linije penala, svega 61% usplešnosti.

 

Jokić je ponovo bio najefikasniji u svom timu. Nikola je meč završio sa 16 postignutih poena, 14 skokova i sedam asistencija od kojih se jedna posebno izdvojila. Naime, Srbin je izazvao pravi delirijum u dvorani kada sredinom treće četvrtine probacio kroz noge loptu  Aminu kako bi asistirao saigraču. Bio je to definitivno najllepši potez večeri.

1 komentar

  1. Somebody essentially lend a hand to make severely posts I’d state. That is the very first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular submit extraordinary. Fantastic task!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com