Gledao UBISTVO Crnogorca, UHAPŠEN pa PREBIO cimera - Volim Podgoricu

Gledao UBISTVO Crnogorca, UHAPŠEN pa PREBIO cimera

 

Dvadesetdevetogodišnjak koji je bio očevidac ubistva Vladimira Roganovića iz Herceg Novog odgovaraće pred austrijskim pravosudnim organima zbog prebijanja zatvorenika.

Odmah nakon likvidacije Roganovića ispred jednog luksuznog restorana u Beču, on je uhapšen zbog sumnje da je naveo tog Novljanina da dođu u restoran kako bi bio likvidiran. Ipak, ubrzo je utvrđeno da te sumnje nijesu osnovane i da dvadesetdevetogodišnji državljanin Srbije nije učestvovao u toj likvidaciji. Međutim, kako prenose austrijski mediji, on će 11. juna biti priveden u sud zbog prebijanja cimera u zatvoru, kojem je nanio teške tjelesne povrede.

Što se tiče ubistva Roganovića, ovaj mladić se sumnjiči da je nakon toga istražiteljima dao lažni iskaz i lažna dokumenta.

Nakon njegovog hapšenja u Beču, utvrđeno je da ovog državljanina Srbije potražuju još neke zemlje zbog švercovanja droge. Ipak, nadležni organi Austrije odluku o izručenju donijeće nakon suđenja u junu.

Egzekutor koji je 21. decembra prošle godine ispalio smrtonosne hice u Roganovića još nije otkriven. Roganović je tog dana sa 29-godišnjakom iz Srbije i Stefanom Vilotijevićem ručao u restoranu u centru Beča. Čim su izašli iz lokala, ubica je zapucao u njihovom pravcu. Roganović je ubrzo podlegao povredama. Vilotijevića je jedan metak pogodio u glavu, ali su ljekari ipak uspjeli da mu spasu život.

Njihov prijatelj je prošao bez povreda. Vilotijević je nedavno izručen Srbiji, koja ga je potraživala zbog nelegalnog oružja.

Istragom je utvrđeno da je meta napada bio Roganović, a istražitelji vjeruju da je ubica sa prostora bivše Jugoslavije.

DAN

1 komentar

  1. I admit, I have not been on this webpage in a long time… however it was another pleasure to see It is such an essential topic and ignored by so numerous, even professionals. I thank you to help making people more aware of possible issueExcellent stuff as typical.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com