ZAVRŠENO ČAKINO SASLUŠANJE: Vođa Varvara nije vidio batinaše, imali su šljemove - Volim Podgoricu

ZAVRŠENO ČAKINO SASLUŠANJE: Vođa Varvara nije vidio batinaše, imali su šljemove

Vođa “Varvara” Aleksandar Čaka Ivanović saslušan je danas pred tužiocem u Nikšiću povodom incidenta kada je nakon utakmice Sutjeska-Budućnost došlo do okršaja između navijača i policije.

Ivanović je, na sasluđanje doveden u pratnji policije iz Istražnog zatvora gdje čeka početak suđenja za optužbe da je napao službenika policije tokom iste utakmice.

Nakon saslušanja, navijaći su sačekali Čaku ispred zgrade tužilaštva, skandirali mu i pružili podršku.

Po riječima advokata Srđana Lješkovića, Ivanović nije mogao da se izjasni o identitetu osoba koje su ga tukle.

“Rekao je da ne poznaje nikog od policajaca koji su ga tukli jer su nosili policijsku zaštitnu opremu i oklop”, kaže Lješković koji je pozvao Vrhovnog državnog tužioca da iskoristi svoj autoritet i pozove direktora policije da dostavi imena batinaša.

“Direktor policije je dao izjavu da se tačno zna ko je i šta od policije uradio, dok nakon saslušanja Ivanovića vidimo da tužilaštvo ne zna koji je to policajac ili policajci koji su nanijeli povrede mom branjeniku”, kaže Lješković.

Ivanović je ponovio da je nakon utakmice nekoliko maloljetnih navijača sišlo na teren kako bi se pozdravili sa fudbalerima i trenerom, kao što to stalno rade, ali su iz za sada nepoznatog razloga policajci počeli da ih prskaju suzavcem i udaraju pendrecima.

Čaka je u tom momentu sišao sa tribine kako bi, kako je rekao, policajcima objasnio da su to samo maloljetnici, međutim oni su ga, kaže, napali i počeli udarati.

“Ivanović se ajeća samo batina i da je pokušao da maloljetne navijače Budućnosti izvuče iz kandži policije”, zaključuje Lješković.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com