VRIJEDJELO JE SVAKE MUKE: Ovo je predivna ćerkica glumice Ljiljane Jakšić, koju je rodila u 52. godini - Volim Podgoricu

VRIJEDJELO JE SVAKE MUKE: Ovo je predivna ćerkica glumice Ljiljane Jakšić, koju je rodila u 52. godini

Glumica Ljiljana Jakšić rodila je ćerku u 52. godini, poslije četiri neuspješna pokušaja vantjelesne oplodnje i smatra da za ulogu majke godine nisu najbitnije. Kaže da su najbitnije želja, volja, ljubav i fizičko i psihičko stanje organizma. Ona je ispričala da je proces vantjelesne oplodnje započela sa 46 i po godina i da je najmanje vjerovala u uspjeh baš prilikom petog pokušaja, koji joj je donio djevojčicu Dariju.

Ljiljana je naglasila da nije imala strah od godina, već da ju je stanje duha i fižičko stanje pokretalo da pokuša više vantjelesnih oplodnji.

Posle neuspjelih pokušaja, htjela je što prije ponovo, ali ljekar je ponekad odlagao postupak i na deset mjeseci.

“Fizički mi ništa nije bilo teško, ni svakodnevne injekcije. Radila sam sve vrijeme. Umjela sam da prije nastupa na Skadarliji skoknem po dozu injekcija, pa odem da radim… Prođe čitav ciklus i kad ne bude uspješan pokušaj… Posle pada treba ustati i živjeti sa tim dalje i odlučiti se na ponovni pokušaj. Naprijed te tjera ogromna želja, ljubav.

Idemo dalje dok ljekar govori da može, njemu se vjeruje. Zato sam i odlučila”, ističe glumica.

 

prva.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com