PODGORICA: Baranin (27) iz kafeterije hotela “dojavio” da je POSTAVLJENA BOMBA - Volim Podgoricu

PODGORICA: Baranin (27) iz kafeterije hotela “dojavio” da je POSTAVLJENA BOMBA

Policija  je, veoma brzo nakon lažne dojave da je bomba postavljena u podgoričkom hotelu Centre Ville,  identifikovala da je lažnu dojavu dostavio F.J. (27) iz Bara.

On je, kako se sumnja, prilikom boravka u kafeteriji navedenog hotela, prijavio da je u hotelu postavljena eksplozivna naprava i brzo se udaljio sa lica mjesta.

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su brzom i efikasnom rekacijom, nakon što je od strane obezbjeđenja hotela Centre Ville prijavljeno da je u hotelu postavljena eksplozivna naprava, obezbjedili lice mjesta, evakuisali goste i osoblje koji su boravili u hotelu i blokirali šire lice mjesta.

Na licu mjesta policijski službenici Grupe za protivdiverzionu zaštitu su izvršili pregled hotela i šireg lica mjesta kojim je utvrđeno da nema eksplozivne naprave. Lice koje je je prijavilo da je postavljena eksplozivna naprava je identifikovano i pronađeno.

Naime, Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Podgorica je danas oko 19,00 časova prijavljeno da je u hotelu CentreVille postavljenja eksplozivna naprava. Policija je brzo i efikasno reagovala. Hotel Centre Ville je evakuisan. Lice mjesta je obezbjeđeno.

Tokom protivdiverzionog pregleda i preduzimanja mjera i radnji službenika Grupe za protivdiverzionu zaštitu, koja je ovom prilikom koristila pse posebno obučene za pronalaženje eksploziva, nije pronađena eksplozivna naprava. Nakon pregleda utvrđeno je da je prostor objekta hotela Centre Ville bezbjedan za boravak građana.

 

2 komentara

  1. Good day! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a wonderful job!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com