PODGORICA: Saznajte šta će se večeras dešavati na Trgu nezavisnosti - Volim Podgoricu

PODGORICA: Saznajte šta će se večeras dešavati na Trgu nezavisnosti

Večeras od 21.00 sat na Trgu nezavisnosti će posjetioci Podgoričkog  proljećnog pazara uživati uz pozitivne vibracije Ansambla Toć.

Članovi ovog sjajnog benda dolaze nam iz Tivta i Kotora. Čine ga:  Bojan Stojanovski – vokal, Davor Marković – bubnjevi, Jovan Ševaljević -gitara i Hrvoje Sindik – klavijature. Bend svira obrade stranih i domacih pop-rock-funk hitova.

Podsjećamo, juče su posjetioci Podgoričkog proljećnog pazara uživali u muzici Piva Jazz benda, koji je oformljen još 1997. godine i nastupao na brojnim festivalima u Crnoj Gori, ali i regionu – Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, kao i Italiji, Ukrijini, itd.

Podsjećamo, da je bend 1999. izdao album “Sheperdness” sa kompozicijama džez legendi i obradama crnogorskih tradicionalnih pjesama.

Nakon toga, nastup je imao i podgorički sastav Senkina đeca, koji  nastupaju još od 2010. godine. Njihov repertoar sastavljen je od  pjesama različitih žanrova, a bazira se na rock – funk – bluz stilu.

Dobro došli na prvi Podgorički proljećni Pazar!

1 komentar

  1. I am usually to blogging and i actually appreciate your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your site and keep checking for brand new information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com