Fener desetkovan na F4 Evrolige - Volim Podgoricu

Fener desetkovan na F4 Evrolige

Košarkaši Fenerbahčea, Žofri Lovernj i Liđi Datome definitivno će propustiti predstojeći Fajnl-for u Vitoriji, saopšteno je iz turskog kluba.

Datome je povrijedio list desne noge krajem aprila u prvenstvenom duelu sa Darušafakom. Italijan je ove sezone u Evroligi prosječno bilježio devet poena, 3,6 skokova i 0,8 asistencija.

Žofri Lovernj van terena je od februara – tada je u polufinalu turskog Kupa povrijedio članak. U Evroligi je imao prosječan učinak od 8,5 poena, 3,6 skokova i 1,8 asistencija.

Kada je riječ o Nikoli Kaliniću i Janu Veselom, koji su se povrijedili tokom četvrtfinalne serije protiv Žalgirisa, oni idu na terapije i njihov status biće poznat narednih dana.

Fenerbahče će u polufinalu Fajnl-fora igrat iprotiv Efesa. U drugom polufinalnom meču sastaju se CSKA i Real Madrid.

Fajnl-for na programu je od 17. do 19. maja.

Vijesti

3 komentara

  1. Just where maybe you’ve discovered the supply for the purpose of this kind of post? Wonderful studying I have subscribed to your site feed.

  2. Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com