NEVJEROVATNO! Ajaks prokockao 2:0, Totenhem dao gol za finale LŠ u 95. minutu - Volim Podgoricu

NEVJEROVATNO! Ajaks prokockao 2:0, Totenhem dao gol za finale LŠ u 95. minutu

Ne može bez drame u polufinalu Lige šampiona! Posle onog vanzemaljskog meča u utorak veče, kada smo vidjeli preokret Liverpula nad Barselonom (0:3, 4:0), fudbaleri Ajaksa i Totenhema priredili su još jednu noć za pamćenje – 2:3 (2:0)!

I novi prekoret u korist engleskog tima koji je imao zaostatak od jednog gola iz Lonodna (1:0), gubio od Ajaksa na poluvremenu sa 2:0, a onda za 204 sekunde u drugom djelu donio neviđenu dramu na ”Krojf Areni.” Dramu koja je kulminirala u 95. minutu

Kopljanici su preko De Lihta u 5. i Zijaha u 36. minutu krunisali sjajnu igru u prvih 45 minuta, da bi Brazilac Lukas Mura iskoristio dekoncentraciju Ajaksove odbrane u 55. i 59. minutu. A onda i u poslednjim sekundama krunisao het-trik za finale.

FK AJAKS – FK TOTENHEM 2:3 (2:0)
(De Liht 5, Zijeh 36 – Mura 55, 59, 90+5)

AJAKS: Onana – Mazraui, De Liht, Blind, Taljafiko – Šene (Veltman 59), De Jong, Van de Bek – Zijeh, Dolberg (Sinkgraven 67), Tadić.

TOTENHEM: Loris – Tripije (Lamela 80), Alderveireld, Vertongen, Rouz (Dejvis 83) – Vanijama (Ljorente 46), Sisoko – Moura, Eriksen, Ali – Son.

1 komentar

  1. The last I checked on this topic was very some time back. I am much more into SEO Company. Nonetheless, fascinating post and I’d check back again soon and get myself much more updated.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com