Humanitarni turnir: “Kup Svetog Marka” 11. i 12. maja u Podgorici - Volim Podgoricu

Humanitarni turnir: “Kup Svetog Marka” 11. i 12. maja u Podgorici

U Podgorici će se 11. i 12. maja povodom slave Glavnog grada Podgorice održati peti po redu humanitarni fudbalski turnir “Kup Svetog Marka”, u organizaciji NVU Humanitarni omladinski klub iz Podgorice.

Kao i ranijih godina, kompletan prihod od ovog turnira biće doniran za rad narodne kuhinje Mitropolije crnogorsko-primorske pri sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja. Napominjemo da narodne kuhinje dnevno podijele oko 230 obroka. Prethodne godine, turnir je okupio 32 ekipe i tom prilikom je od kotizacija za učešće i donacija sakupljeno 1.030€. Pobjedu je odnio KMF “Dušan Silni”.

Otac Miomir Vulević, koji rukovodi radom narodne kuhinje, izrazio je zahvalnost organizatorima i učesnicima turnira jer su kroz ovu, sada već tradicionalnu inicijativu mladih Podgorice, pokazali humanost i na lijep način pružili pomoć najugroženijim stanovnicima Glavnog grada.

Ovogodišnji turnir će se odigrati na terenu Sportskog centra Bubanja koji se nalazi kod Osnovne škole “Radojica Perović”.

Pozivaju se svi da  se 11. i 12. maja pridruže na terenu Sportskog centra Bubanja i svojim prisustvom uveličaju ovaj turnir, kao i da donacijom daju doprinos u prikupljanju sredstava za pomoć našim najugroženijim sugrađanima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com