MANDIĆ I KNEŽEVIĆ: Braća Đukanović su od danas naši KRVNICI, plivaće u …. Crna Gora ako nam se desi (VIDEO) - Volim Podgoricu

MANDIĆ I KNEŽEVIĆ: Braća Đukanović su od danas naši KRVNICI, plivaće u …. Crna Gora ako nam se desi (VIDEO)

Funkcioneri Demokratskog fronta, Andrija Mandič i Mlan Knežević, kojima je jutros izrečena presuda od po pet godina robije u slučaju “drževni udar” saopštili su na konferenciji za novinare da su za taj “montirani proces” krivici braća Milo i Aco Đukanović, te da su oni više nisu njihovi politički protivnici već njihovi krvnici. Ukoliko se, kako su rekli, njima ili članovima njihovih proodica nešto dogodi, uslijediće osveta po istom principu za braću Đukanović i članove njihovih porodica.

“Sve što se danas desilo najavljivali smo prethodnh dana i zahvaljujem insajderima iz DPS-a koji su željeli da se ograde od braće Đukanović čiji je ovo cenario”,kazao je Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije.

Braća Đukanović su, kako je rekao, imali namjeru da ih uhapse danas ali je njihova jasna odluka i najava da će ugroziti živote njih i njihovih porodica, navodno uticala da oni od toga odustanu.

OGLASILA SE BRANKA MILIĆ: Evo šta je kazala o presudi podgoričkog Višeg suda

,,DRŽAVNI UDAR”: Mandić i Knežević osuđeni na po 5 godina zatvora

ANDRIJA MANDIĆ OPASNO ZAPRIJETIO: Ako završimo u zatvoru, letjeće glave!

MILAN KNEŽEVIĆ: Naredbu koju će pročitati vijeće u ime porodice Đukanović nećemo čekati u sudnici

“Braća Đukanović su naši krvnici i u odnosu na krvnike ćemo se odnositi kao naši preci, založićemo i glavu, ali sa nama neće moći kao što su sa Svetozarom Marovićem,” rekao je Mandić.

On je naglasio da danas nije izrečena presuda njima, već državi Crnoj Gori.

Mandić je pozvao predsjednika i Vladu Srbije da prekinu komunikaciju sa Milom Đukanovićem i “onima koji diskriminišu i asimiliraju srpski narod u CG i koji su priznali Kosovo”. Pozvao je i Milorada Dodika da “odustane od zajedničkih fotografisanja”, i distancira se od Mila Đukanovića jer je on neprijatelj srpskog naroda ne samo u CG nego na svim prostorima.

Milan Knežević je rekao da je “takozvani državni udar” jeftina montirana farsa.

“Kada je počelo, rekli smo da je presuda u fijoci, da je napisao Zoran Pažin po nalogu braće Đukanović. Danas je istina DF-a izišla na vidjelo. Presudu koju je 6 sati čitala sudija Suzana Mugoša komotno je mogao saopštiti Saša Sinđelić, zasnovana je na svjedočenju dokazanog nervnog bolesnika, i možemo je okarakterisati kao presudu koju je saopštila Dobrota a ne Viši sud. Čitavu presudu mogu ubaciti u onu mašinu kojojm je Duško Knežević prao donji veš Mila Đukanovića”, rekao je Knežević i ponovio da su Đukanovići od danas njihovi krvnici, te da će, ukolio se njima nešto dogodi,  oni i članovi njihovih porodica biti dužnici porodica i bratstava Kneževića i Mandića.

Nebojša Medojević je rekao da ovom presudom, koja je “kopi pejst optužnice sahranjena  demokratija i pravna država i udareno u temelje države Crne Gore.   Po negovim riječima, sudski postupak se vodio u cilju skretanja pažnej javnosti sa trgovine narkoticima u Crnoj Gori i mafijaških likvidacija.

Na pitanje kakve će biti akcije DF-a, Mandić je rekao da imaju plan za sve.

“Očekivali smo da će braća Đukanovič hapsiti mene, Kneževića i Čađenovića i imali smo razrađen model. Pošto se to nije desilo, naši advokati će preduzimati dalje aktivnosti, uložiti žalbu Apelacionom sudu o kojem mislimo isto što i o višem sudu, a mi ćemo večeras odlučiti o aktivnostima za narednih par dana”, kazao je Mandić.

Mandić i Knežević su dodali da oni “ne prijete” već saopštavaju samoodbrambene stavove.

“U montiranom procesu šaljemo poruku da ne nasrću na nas. Nemojte na nas nevine da nasrćete jer nećemo se pomjeriti i morate znati da rizkujete ono što vam je najdraže. Ovo je Crna Gora i tu postoje neka pravila. Saopštavamo da znaju oni koji žele da nam naude, čak i kada bi nas ubili mučki, mnogo ljudi koji su nam bliski zakleli su se da bi to bilo vraćeno s kamatom takvom da bi Crna Gora plivala u……”, rekli su.

Pogledajte snimak pres konferencije:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com