PODGORICA: Sajam cvijeća i ukrasnog bilja ovog vikenda, RASCVJETAJTE DOM! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Sajam cvijeća i ukrasnog bilja ovog vikenda, RASCVJETAJTE DOM!

 

U subotu i nedjelju, 11. i 12. maja, u podgoričkom šoping molu Delta City biće organizovan VIII Sajam cvijeća i ukrasnog bilja. Na sajmu će se predstaviti vrtni centri, proizvođači i rasadnici cvijeća, cvjećare i kreativne radionice koje se bave izradom modnih detalja od cvijeća i cvjetnih aranžmana.

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja je među ljubiteljima cvijeća prepoznat kao dobra prilika da se po povoljnijim cijenama opreme balkoni, terase i bašte, ali i da se dobije koristan savjet stručnih lica u vezi njege i brige o biljkama.

Ponovo ćemo centralni atrijum Delte transformisati u rascvjetanu baštu u kojoj će ljubitelji cvijeća i ukrasnog bilja moći da pronađu sve što im je potrebno da bi oplemenili svoj životni prostor. Naši učesnici pripremaju raskošnu ponudu sezonskih cvjetnica, jednogodišnjih i višegodišnjih ukrasnih biljaka, opreme i cvjetne dekorative. Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste priliku da porazgovaraju sa stručnim licima i dobiju prave savjete kako da budu još uspješniji u njezi i održavanju svojih zasada“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Ove godine će prvi put u okviru sajma biti organizovan i prateći sadržaj. U nedjelju, od 12 do 14 sati, posjetioci će imati priliku da učestvuju u kreativnoj radionici izrade cvjetnih aranžmana. Radionicu će realizovati tim cvjećare La Viola, uz podršku mikrokreditne finansijske institucije Alter Modus.

Na VIII Sajmu cvijeća i ukrasnog bilja učestvuju: Vrtni centri Kalia, Rasadnik cvijeća Micevski, Angie&Me, Atelje Manufaktura, Proizvođač cvijeća Darko Lađić, Cvjećara La Viola, Cvjetni aranžmani Snežana Brnović i Cvijeće i kaktusi Strugar.

Radno vrijeme sajma će biti od 10 do 22 sata, oba dana. Više informacija o učesnicima može se pronaći na Facebook stranici Memento marketing i komunikacije i Instagram profilu @sajamcvijeca.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com