OPUŠTENO PO DOKUMENTA: Od ponedjeljka šalter sale MUP-a rade produženo u Podgorici i na primorju - Volim Podgoricu

OPUŠTENO PO DOKUMENTA: Od ponedjeljka šalter sale MUP-a rade produženo u Podgorici i na primorju

Shodno odluci Ministarstva unutrašnjih poslova, a u cilju što efikasnijeg i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima, u područnim jedinicama i filijalama za građanska stanja i lične isprave u Podgorici i primorskim gradovima radiće duže nego do sada.

Od ponedjeljka, 13. maja, Područna jedinica za građanska stanja i lične isprave Podgorica raditi od 7 do 19 časova, a usluge građanima pružaće od 8 do 18 časova svakog radnog dana.

“Na ovaj način dodatno će se unaprjediti usluge, smanjiti gužve i čekanje u ovoj najfrekventnijoj područnoj jedinici koja dnevno zaprimi i do 2000 zahtjeva po različitim osnovama”, saopšteno je iz MUP-a.

Dodaje se da će od 20. maja do 20. jula, biti uvedeno desetočasovno radno vrijeme u područnim jedinicama i filijalama na primorju, gdje će službenici MUP-a raditi od 7 do 17 časova, a usluge građanima, turistima i privrednicima pružati u periodu od 8 do 16 časova.

“Uvođenjem dužeg rada sa građanima i kontinuiranim unapređenjem kvaliteta usluga, Ministarstvo unutrašnjih poslova orjentisano je na dostizanje i dosljednu primjenu standarda Evropske unije u oblasti javne uprave u čijem su fokusu građani i njihove potrebe”, navode u MUP-u.

2 komentara

  1. I’m happy I found this website! From time to time, students want to cognitive the keys of productive literary essays composing. Your first-class know-how about this good post can become a proper basis for such people. cheers!

  2. you’re in reality a just right webmaster. The website loading velocity is incredible. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterwork. you have performed a great job in this subject!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com