MLADOG PODGORIČANINA (19) PREGAZIO AUTO I SADA JE NEPOKRETAN: Majka boluje od karcinoma, najmlađa sestrica ima tek 4 godine (FOTO) - Volim Podgoricu

MLADOG PODGORIČANINA (19) PREGAZIO AUTO I SADA JE NEPOKRETAN: Majka boluje od karcinoma, najmlađa sestrica ima tek 4 godine (FOTO)

Dana 15. decembra prošle godine devetnaestogodišnji Podgoričanin Almir Emini našao se pod točkovima automobila, kod benzinske pumpe Lukoil na Starom Aerodromu, koji je vozio njegov sugrađanin, i to ga je umalo koštalo života. Ljekari su uspjeli da mu spasu život, ali je Almir još uvijek nepokretan, ima čelične šine u obje noge, koje su bile polomljene, a njegova porodica nije u mogućnosti da mu na bilo koji način pomogne. Njegov otac Nedžad kaže da je očajan.

“Teško nam je, preteško, moja supruga je teško bolesna od karcinoma, imamo petoro djece, Almir je najstariji, a najmlađa ima četiri godine. Ja ne radim, brinem o njima, a Almiru je potrebno liječenje i rehabilitacija kako bi prohodao. On je jedini koji je pomagao izdržavanje porodice, a sada ne može ni o sebi da brine, priča Nedžad za “Volim Podgoricu”.
On dodaje da je suđenje mladiću koji je pregazio Almira u toku, ali da je odloženo dok se Almir ne opravi da može doći na ročište.

“Taj vozač je položio vozački tri mjeseca prije nego je udario mog sina, kiša je padala, bilo je klizavo, i desila se katastrofa. Almir je mnogo iskrvario tada i jedva su ga spasili.  On ima i dana jake bolove, da od toga po čitavu noć ne može da spava, mi kao roditelji nismo u mogućnosti financijski da nastavimo lijecenje i terapiju koja mu je neophodna, kaže Nedžad koji nam je dostavio medicinsku dokumentaciju za svog sina.

Ukoliko ste u mogućnosti,  pomoć za Almira možete uplatiti na žiro račun 535-0400200886443-41 kod Prve banke.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com