NIKADA MI NISI OKRENULA LEĐA I NAPUSTILA ME! Ceca poslala poruku jednoj ženi i zahvalila joj se na svemu: Ona je se nikad nije ODREKLA! (FOTO) - Volim Podgoricu

NIKADA MI NISI OKRENULA LEĐA I NAPUSTILA ME! Ceca poslala poruku jednoj ženi i zahvalila joj se na svemu: Ona je se nikad nije ODREKLA! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović i te kako njeguje svoje prijateljstvo sa Sanjom Marinković. Posle skoro 20 godina otkako je po prvi put gostovala kod nje u emsiji, očito smatra da je pokoji mali znak pažnje dobrodošao, te joj je tako javno uputila emotivnu rođendansku poruku.

“Srećan ti rođendan, Sanja! Draga moja prijateljice, želim ti da budeš srećna, zdrava, voljena, jer ti to zaslužuješ… Bila si mi podrška u mnogim mojim životno teškim situacijama, nikada mi nisi okrenula leđa i napustila me… Nisi me se odricala… Lojanost je osobina velikih, ti to jesi… Volim te”, napisala je pjevačica uz fotografiju voditeljke.

Sanja se gestom oduševila, te joj je brzo i odgovorila.

“Hvala moja draga. Velika čast za mene i veliko poštovanje. Još malo pa 20 godina od mog i tvog prvog druženja”, napisala joj je na Instagramu ona.

“Ja sve rekoh šta imah da kažem”, nadovezala se Ceca, pa joj još jednom poslala srce.

FOTO: INSTAGRAM SCREENSHOT

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com