NJEMCI EVAKUISALI POLA GRADA ZBOG ŠKALJARACA! Uzbuna u Forstu posle likvidacije Crnogoraca, specijalci na ulicama! - Volim Podgoricu

NJEMCI EVAKUISALI POLA GRADA ZBOG ŠKALJARACA! Uzbuna u Forstu posle likvidacije Crnogoraca, specijalci na ulicama!

Više od 100 stanovnika evakuisano je u Forstu, gdje su u jednom stanu pronađena najmanje dva tijela, a prema prvim informacijama riječ je o Crnogorcu Darku Mijoviću i Nikoli Jovanoviću.

 

FOTO: VIJESTI.ME/SAVO PRELEVIĆ

 

Evakuacija je uslijedila odmah pošto su pronađena tijela, a ispred zgrade i automobili za koje se sumnja da sadrže eksploziv. Kontradiverziona ekipa pregleda automobile u blizini mjesta zločina, dok je 116 stanovnika evakuisano.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Budući da postoji opasnost od eksplozije, oni su morali da napuste svoje domove u prečniku od 50 metara kao mjere predostrožnosti, izjavila je portparolka policije Ines Filon.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Komšije su izjavile da su u stanu pronađena dva tijela, dok je treći prevezen helikopterom i njegovo stanje za sada nije poznato.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Na terenu su vatrogasci, forenzičari, policajci, policijski psi…

Kako prenose Vijesti, riječ je Darku Mijoviću i Nikoli Jovanoviću, koji su ubijeni u ratu crnogorskih klanova.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Mijović je krajem marta oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. On i Baranin Vladimir Ulama optuživani su da su 8. jula 2016. godine oteli i potom ubili Medina.

1 komentar

  1. hey there, just wanted to tell you that the feed on your site is broken. I was trying to add it to my rss list but it couldn’t work. I had a similar issue on my blog, it wouldn’t work a week and then somehow it just worked! I guess these issues fix thereself sometimes, lol. but I thought to inform you. Take care!.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com