Home / NOVOSTI / Društvo / PJEVAČU PRIJETE ZBOG MILA ĐUKANOVIĆA: Bezbjednost mi je ugrožena, ružno i tužno

PJEVAČU PRIJETE ZBOG MILA ĐUKANOVIĆA: Bezbjednost mi je ugrožena, ružno i tužno

Crnogorski pjevač Bojan Tomović(37) tvrdi da mu je bezbjednost ugrožena, te da se suočio sa brojnim prijetnjama, jer je javno iznio svoj stav o predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću na svom Fejsbuk profilu.

“Zbog moga javnog stava o Milu Đukanoviću, gdje sam samo iznio činjenice, danima mi već prijete i najgore vrijeđaju, čak i proklinju oni koji ne samo što su protiv Mila, (na šta imaju pravo), nego su i protiv svoje države. Svi koji prijete što sa pravih, što sa lažnih profila bće prijavljeni nadležnim institucijama. Ja razumijem da ko vazda gubi ima pravo da se ljuti, ali isto tako svako od nas ima pravo na svoje mišljenje”, kazao je Tomović za Kodex.

Pjevač je prethodno objavio post na Fejsbuku u kojem je podržao predsjednika Crne Gore, međutim nakon vrijeđanja i prijetnji koje je dobio, isti je obrisao.

“Podrška za Mila Đukanovića. Naravno, niko nije savršen, al ne zaboravite da je taj čovjek nama vratio državu, obnovio nezavisnost Crne Gore, vratio Crnogorski jezik u službenu upotrebu, uveo državu u NATO, najači vojni savez na svijetu, približio državu EU, Crna Gora će biti prva slijedeća članica EU, doveo mnogo stranih investitora, i što je jako važno radi se na tome da se našoj Crnogorskoj Pravoslavnoj Crkvi vrati status kakav joj zaista pripada, zato Milo samo naprijed, a vječiti gubitnici mogu samo da protestuju. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Živjela nam naša nezavisna Crna Gora, da je vjecna”, glasio je post Tomovića koji je obrisan.

Za Kodex je kazao da u Crnoj Gori “izgleda ne smije da se ima mišljenje…”

“Odmah prijetnje i psovke, ružno i tužno zaista…”, poručio je pjevač.

(Kodex)

loading...

One comment

  1. E picko jedna.. nisi mogao da se proslavis sa pjesmom i glasom pa se uvlacis u guzicu milu. Jebem te usta i sa njim!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com