Mijovićeva grupa ušla je u okršaj sa “Bandidosima” zbog teritorije i biznisa sa drogom: Likvidaciju namjestila prostitutka? - Volim Podgoricu

Mijovićeva grupa ušla je u okršaj sa “Bandidosima” zbog teritorije i biznisa sa drogom: Likvidaciju namjestila prostitutka?

U njemačkom gradu Forst, u ponedeljak ujutru, ubijeni su Podgoričanin Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović zvani Debeli, a teško ranjeni Miloš Pavićević i Miloš Vešković. Dok policija pokušava da utvrdi ko je likvidirao crnogorske državljane, Telegraf.rs nezvanično saznaje da se u ovim krugovima šuška da je u pitanju osveta i borba za prevlast nad teritorijom i “narko biznisa”, kao i da su u likvidaciju uključeni članovi bajkerske grupe “Bandidos”.

Kako nezvanično se saznaje, žrtve su prije nekog vremena stigle u njemački grad, a niko nije znao ni ko su ni odakle su.

Grupa momaka navodno je izlazila po klubovima, u kojima je maltretirala ljude i nudila svoju “robu”.

To se, kako Telegraf saznaje od izvora iz klubova, nije svidjelo članovima bajkerske grupe “Bandidos”, koji navodno drže ovu teritoriju.

nemačka, policija

Foto: Tanjug / AP

Kako je rečeno, u ovoj grupi nalaze se muškarci različitih nacionalnosti, pa tako u njoj ima i Srba, Hrvata, Albanaca, Turaka i mnogih drugih.

Prije dvije nedelje došlo je i do sukoba između nove grupe momaka, Crnogoraca, i “Bandidosa” u jednom klubu. Tada su se, navodno, potezali i pištolji, a jedan muškarac je ozbiljno pretučen.

Kako se saznaje , rođak jednog od “Bandidosa” je pripadnik kavačkog klana, što ne isključuje mogućnost da je ubistvima u njemačkom gradu nastavljen rat suparničkih crnogorskih klanova.

Navodno su momci iz Crne Gore pokušali da “zavedu red” u gradu, a ljudi su ih se plašili i izbjegavali su ih. Kako se saznaje iz izvora bliskih ovim grupama, danima se govorilo da se ovo “neće dobro završiti” i svi su očekivali epilog priče.

On se navodno i dogodio u ponedeljak ujutru, kada su ubijeni Darko Mijović i Nikola Jovanović, dok su dvojica muškaraca, koji su bili sa njima, ranjeni.

Telegrafu je nezvanično rečeno da je “likvidaciju namjestila jedna prostitutka”.

Nemačka, policija

Foto: Tanjug / AP

– Ne zna se šta se tačno desilo, ali navodno ih je ona izdala. Kako se priča po gradu, navodno im je rekla da će u stan doći grupa djevojaka, a onda su upali Bandidosi i ubili ih – rekao nam je izvor iz Njemačke blizak ovim grupama.

Da podsjetimo, mediji su prenijeli kako su oni likvidirani u iznajmljenoj kući na spavaju oko 5 sati ujutru.

Ubijeni Darko Mijović je 29. marta oslobođen optužbi da je 8. jula 2016. godine, sa Baraninom Vladimirom Ulamom, na podmukao način ubio Petrovčanina Nemanju Medina.

Mijoviću je istog dana ukinut pritvor.

Navodno je Mijović bio i član škaljarske grupe, koja je godinama u sukobu sa kavačkom grupom.

“Vijesti” saznaju da se ubijeni Mijović upravo u spuškom zatvoru zbližio sa škaljarcima i da je prije nekoliko dana otputovao iz Crne Gore.

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com