Nedostajaćeš nam, Nikola! - Volim Podgoricu

Nedostajaćeš nam, Nikola!

Prijatelji se u “neutješnoj tugi” opraštaju od svog druga Nikole iz Koprivnice. Naime, Nikola se u junu ženi, čime se završava njegov momački život, a njegovi drugari su smatrali da je taj kraj dostojan da se obilježi jednim bilbordom. 

 Još jedan će uskoro uploviti u bračne vode… Nedostajaćeš nam, Nikola! Tvoja ekipa – poručili su oni na plakatu koji je osvanuo u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici.

Poruku prati i fotografija Nikole s leđa, kako se sprema da uđe u vodu. Nikola ne stanuje u ulici u kojoj je bilbord, ali prolazi kraj njega svaki dan na putu do posla.

– Ideja je moja, a svi u ekipi su je prihvatili. Sliku smo skinuli s Nikolinog Fejsbuka. Znamo da je povučen, i stoga smo njegovu svadbu za junnajavili na pomalo “sramežljiv” način, da ga previše ne eksponiramo – rekao je Bojan Horvat, Nikolin kum, za 24sata.hr.

Plakat je zakupljen na dvije nedjelje.

– U prvi tren sam bio malo uplašen kakva će biti njegova reakcija, no znao sam da neće biti previše burna, jer prijateljstvo je jače od sitnih prehova. Oduševljen je plakatom, jer na njemu nema ništa što bi ga otkrilo široj javnosti – istaknuo je kum Bojan.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com