Novi detalji istrage o ubistvu Darka Mijovića u Njemačkoj: Stradao u međusobnom obračunu sa Nikolom Jovanovićem - Volim Podgoricu

Novi detalji istrage o ubistvu Darka Mijovića u Njemačkoj: Stradao u međusobnom obračunu sa Nikolom Jovanovićem

Crnogorci Darko Mijović i Nikola Jovanović ubijeni su u međusobnom obračunu, pokazuju prvi rezultati istrage njemačke policije.

U pucnjavi koja se u ponedeljak ujutru odigrala u iznajmljenom stanu u gradu Forst u pokrajini Brandenburg teško je ranjen srpski državljanin Miloš Vesković, a inspektori tragaju za još jednim Crnogorcem i jednim Hrvatom.

– Svi se dovode u vezu s trgovinom narkotika. Stan je korišćen i kao štek-stan, za skladištenje, prepakivanje i distribuciju narkotika, a u njemu je pronađena i laboratorija marihuane. Policija traga za još jednim državljaninom Crne Gore, kao i jednim Hrvatom koji su takođe boravili u tim prostorijama – rekao je za medije izvor iz policije.

Jedan od ubijenih usmrćen je hicem u glavu, a teško ranjeni Vesković prebačen je helikopterom u bolnicu i ljekari se bore za njegov život.

– Srpska policija nas je upozorila da je ranjeni član organizovane kriminalne grupe, da je nasilan i sklon potezanju oružja. Zasad nije poznato šta je bio motiv obračuna – dodaje izvor iz policije.

Miloš Vesković je inače blizak rođak Darka Veskovića Prike, koji je u zatvoru u Beogradu pod optužbom da je sa Nemanjom Ivanovim u martu 2018. u beogradskom naselju Dušanovac ubio Blaža Đurovića.

(Telegraf.rs/Republika)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com