Ovo nikako ne smijete raditi u slučaju poplava, pogledajte snimak - Volim Podgoricu

Ovo nikako ne smijete raditi u slučaju poplava, pogledajte snimak

Cijeli region zahvatilo je jako nevrijeme. U Hrvatskoj i BIH jake kiše izazvale su poplave a ponegdje je pao i snijeg.

U Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja poplave i bujice shvataju veoma ozbiljno i upozoravaju građane koji se nalaze na područjima kojima prijete poplave da ne uzimaju stvari u svoje ruke, jer tu su za njih nadležne službe kojima je to posao.

“Najgora stvar koju možete uraditi u uslovima bujičnih poplava je da uđete u vodu. Ovakve situacije su bez pretjerivanja izuzetno smrtonosne. Molim vas da ne pokušavate ništa slično”, navodi se u objavi HGSS-a..

Uz objavu se nalazi i video-snimak s primjerom kako se ne treba ponašati u takvim situacijama, piše hrvatski portal “Dnevnik”.

2 komentara

  1. I precisely wished to thank you very much yet again. I am not sure the things that I might have accomplished without the type of creative concepts discussed by you directly on such area. It seemed to be a very challenging problem for me, but coming across a specialised approach you managed that took me to weep with gladness. Now i’m happy for the information and as well , hope that you know what a great job your are doing teaching many others through the use of a site. More than likely you’ve never got to know all of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com