ŠOK-OBRT! POSVAĐALI SE PA SE POUBIJALI IZMEĐU SEBE! Šokantan obrt dvostruke likvidacije ŠKALJARACA u Njemačkoj - Volim Podgoricu

ŠOK-OBRT! POSVAĐALI SE PA SE POUBIJALI IZMEĐU SEBE! Šokantan obrt dvostruke likvidacije ŠKALJARACA u Njemačkoj

Procurjeli su novi detalji likvidacije dvojice crnogorskih državljana u njemačkom gradu Forstu.

Darko Mijović sa Cetinja i Nikola Jovanović,iz Bara, ubijeni su u ponedeljak u zoru, a njihov prijatelj, Miloš Vesković (38), inače srpski državljanin, teško je povrijeđen. Sa njima u stanu bio je i Miloš Pavićević, koji je ostao nepovrijeđen.

 

Međutim, nove informacije ukazuju na šokantan obrt. Crnogorci Darko Mijović i Nikola Jovanović, naime, poubijali su u međusobnom obračunu, pokazuju prvi rezultati istrage njemačke policije. U opštoj pucnjavi teško je ranjen srpski državljanin Miloš Vesković, a inspektori tragaju za još jednim Crnogorcem i jednim Hrvatom.

Teško ranjeni Vesković prebačen je helikopterom u bolnicu i ljekari se bore za njegov život.

– Srpska policija nas je upozorila da je ranjeni član organizovane kriminalne grupe, da je nasilan i sklon potezanju oružja. Zasad nije poznato šta je bio motiv obračuna – dodaje izvor iz policije.

Ranjeni Miloš Vesković je inače blizak rođak Darka Veskovića Prike, koji je u zatvoru u Beogradu pod optužbom da je sa Nemanjom Ivanovim u martu 2018. u beogradskom naselju Dušanovac ubio Blaža Đurovića.

Još je nejasno ko je bio na čijoj strani u međusobnom obračunu.

Podsjetimo, prvobitno je objavljeno da su Mijović i Jovanović stradali kada su nepoznate osobe sa fantomkama na glavama upale u stan i otvorile vatru iz automatskog oružja. Mijović i Jovanović su ubijeni hicima u glavu, a Vesković je iako teško ranjen uspio da se odvuče iz stana do susjedne kuće.

 

FOTO: PRINTSCREEN/VIJESTI

Zvonio je na vrata jednog stana, međutim kako mu niko nije otvarao on je tako sav krvav ležao ispred vrata skoro pet sati.

Ujutro ga je pronašao stanar u besvjesnom stanju i odmah pozvao policiju. Teško ranjeni Vesković, koji je gotovo iskrvario hitno je helikopterom prebačen u bolnicu gdje ga čuva policija. On je još uvijek u kritičnom stanju.

 

Prema prvim rezultatima istrage smatra se da je motiv krvavog napada spor kriminalnih bandi zbog droge. Istražioci su u stanu ubijenih Crnogoraca koji se dovode u vezu sa škaljarskim klanom, pronašli plantažu marihuane.

Ranjenog Srbina kako saopštavaju nemački mediji već duže vrijeme traži Nemačka kriminalistička policija ( BKA) zbog veza sa organizovanim kriminalom. U jednom od internih policijskih bilježaka vodi se kao “nasilan počinilac, naoružan pripadnik OK grupe”.

Policija je formirala posebnu grupu koja istražuje ovaj slučaj, a pretpostavlja se da su Hrvat i još jedan crnogorski državljanin pobjegli od policije i da nemaju veze sa krvavim obračunom.Policija vjeruje da stan nije korišćen samo za proizvodnju droge, već i za skladištenje i distribuciju narkotika. Oni su zaplenili dva potpuno nova automobila marke “reno” koja su bila parkirana ispred stana, a za koje se sumnjalo da je u njima podmetnut eksploziv, što se pokazalo kao netačno.

 

bz-berlin.de

2 komentara

  1. I continuously visit your blog and retrieve everything you post here but I never commented however nowadays when I saw this post, i could not stop myself from commenting here. nice mate!

  2. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com