CRNA GORA U RITMU EVROPE: Glasajte za predstavnike našeg grada - Volim Podgoricu

CRNA GORA U RITMU EVROPE: Glasajte za predstavnike našeg grada

“Crna Gora u ritmu Evrope” je najveće dječije muzičko tamičenje u zemlji, namijenjeno djeci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, talentovanoj za pjevanje i ples.

Ove godine takmiči se 12 opština Crne Gore među kojima je i glavni grad Podgorica.

Podgorički tim je sastavljen od četiri vrsna pjevača, a to su : Mina Ivanović, Jana Božović, Komnen Vuković i Dražen Baković i 12 veoma talentovanih plesača : Bojana Boljević, Sandra Kaljaj,  Hajdana Todorović, Lara Velimirović, Sara Stijepović, Amina Selami, Nikolina Maraš, Ivona Filipović, Ena Božović, Teodora Jelušić, Laura Juncaj i Ksenija Radovanović.

Koreografiju za Podgorički tim radila je Tamara Pejović, a profesor pjevanja koji je radio sa pjevačima je Miloš Marković.

Finalno takmičenje će biti održano 01.06.2019 u Tivtu. Opština-pobjednik ovog takmičenja odlazi u zemlju koju je igrom ili pjesmom predstavljao, a Podgorica predstavlja Israel.

Svi ćete biti u mogućnosti da pratite prenos na RTCG1 u 17h. Podgorica će nastupati pod rednim brojem 10 i kad budu otvorene linije za glasanje moći ćete da glasate za Podgorički tim slanjem SMS poruke sadržine “PJESMA 10” i poslati na broj 14741.

PODGORICA DO POBJEDE!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com